Actualitzat el 19/06/2020

Maria del Mar Bonet torna al Jamboree

El 10 i 11 de juliol la cantant mallorquina hi actuarà acompanyada de Borja Penalba

El Jamboree va reobrir les portes fa unes setmanes, i d'aquí uns dies viurà una actuació especial. Maria del Mar Bonet hi farà quatre passis (els dies 10 i 11 de juliol, en doble sessió) acompanyada pel guitarrista Borja Penalba
Borja Penalba i Maria del Mar Bonet Foto: Juan Miguel Morales 

Maria del Mar Bonet va debutar al Jamboree l'any 2012, fent una sèrie d'actuacions al costat del pianista Manel Camp per presentar el disc Blaus de l''ànima (Picap, 2011). Ara hi torna en quatre nous concerts en què la cantant aprofitarà el caliu de la sala per oferir la seva vessant més íntima i propera. L'acompanyarà Borja Penalba, músic valencià amb qui ha anat teixint moltes complicitats. Des que es van conèxier a Sueca fa set anys, no han deixat de fer concerts arreu dels Països Catalans quan han trobat el moment i l'ocació. Tots dos interpretaran clàssics del repertori de Maria del Mar Bonet, i també algunes peces inèdites que han anat treballant plegats als escenaris.

Aquí els podeu veure interpretant "Em dius que el nostre amor", poema de Joan Vergés musicat per Toti Soler que la cantant va versionar al seu disc Maria del Mar Bonet (Bocaccio, 1971):

Navega per les etiquetes

Borja PenalbaMaria del Mar BonetJamboree

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat