En portada

Mateu Xurí i els Germans Martorell, aquest divendres 14 de desembre a Barcelona

Glosa musicada a l'Espai Mallorca

Un dels grans exponents de la glosa mallorquina actual, Mateu Xurí, i dos emblemàtics músics de l'escena folk i tradicional, els germans Pere Joan i Manel Martorell, formen el projecte Glosa Musicada. Aquest divendres 14 de desembre seran a l'Espai Mallorca de Barcelona (20.30 h). 

Fascinació tel·lúrica

Anna Ferrer tanca aquest 14 de desembre la gira de 'Tel·lúria' al cicle Encisat

Anna Ferrer tancarà la gira de presentació del seu primer disc, Tel·lúria (Audiovisuals de Sarrià, 2017) el divendres 14 de desembre al Sant Andreu Teatre de Barcelona en el marc del cicle EnciSAT! (22 h). Abans del concert, hi haurà col·loqui amb l'artista al vestíbul i es convidarà el públic a una cervesa. 

Llavors musicals de futur

Hayaf Yassine i la Casa de la Música del Socors Popular Libanès, al programa 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

El programa Tradicionàrius a Ràdio 4 d'aquest dissabte 15 de desembre navegarà cap a Llevant. Concretament, cap al Líban, terra musicalment fèrtil com poques, per conèixer Hayaf Yassine i una iniciativa que fomenta la cohesió social i la inclusió a través de l'ensenyament musical als nens i nenes.

Dijous, tranquil·litat i bona música

Jo Jet i Maria Ribot tanquen el cicle de tardor de Músiques Tranquil·les a Mataró

Músiques Tranquil·les, que ofereix actuacions íntimes al bar del Casal del teatre de l'Aliança de Mataró, tanca aquest 13 de desembre la temporada de tardor amb Jo Jet i Maria Ribot. Mentrestant, ja s'ha presentat la programació per al primer semestre del 2019. Entre altres, hi actuarà la guanyadora del darrer Concurs Sons, Clàudia Cabero, amb el seu trio.    

Càntut i Criatures, a Hong Kong

La música popular catalana, el 2 i 3 de març a la gran ciutat xinesa

Les cançons del disc Càntut (Bankrobber, 2016), que Carles Belda i Carles 'Sanjosex' van rodar pels Països Catalans i Brussel·les en 49 ocasions, tornaran a sonar en dos concerts al Hong Kong Arts Festival. Serà el 2 i 3 de març de l'any vinent, en un festival on també hi seran Criatures, Marco Mezquida i Sílvia Pérez Cruz.

Memòria històrica i poètica

Xavier Baró, a les Borges Blanques

Xavier Baró actuarà aquest diumenge 9 de desembre a l'Espai Macià de les Borges Blanques (19 h, entrada gratuïta). Hi presentarà Cròniques [Estampes d'un país], un passeig pel seu repertori més vinculat a la història i els episodis reals, i també llegendaris, viscuts a Catalunya al llarg dels darrers segles.

Una guitarra oberta al Mediterrani

Toni Xuclà, al Club Trébol

És un músic polifacètic que ha treballat en estudis, teatres, auditoris i platós. Ha abastat des de la intimitat de la guitarra de calidesa mediterrània fins als espectacles de gran format. Aquest dissabte 8 de desembre, Toni Xuclà comenta la seva trajectòria i la seva obra al programa Club Trébol de Ràdio 4.

Una amalgama total

La BGKO, aquest dissabte 8 de desembre al 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Des de fa cinc anys la Barcelona Gipsy BalKan Orchestra no ha parat de créixer i evolucionar en el seu so i la seva formació, en una amalgama com a mínim tan rica com la de molts dels ritmes que interpreten en directe. Aquest dissabte 8 de desembre seran al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.

Festa balcànica d'hivern

El BalKaBarNa Festival celebra una edició especial aquest 12 de desembre a La[2] de l'Apolo

Després de quatre edicions, el BalKaBarNa Festival, dedicat a les músiques i cultures balcàniques i de l'est europeu a Barcelona, celebra una edició d'hivern. Serà el 12 de desembre a La[2] de l'Apolo (20.30 h) i hi actuaran Balkan Paradise OrchestraClick Here, a més dels PD Grounchoo i Dr. Batonga

El Circuit Folc arriba a Ripoll

El duo Marcel Làzara i Júlia Arrey, el guitarrista Pau Figueres i el grup Randellaires, al Teatre Comtal

Com cada desembre des ja fa uns quants anys, el Circuit Folc fa parada i fonda a Ripoll, amb el grup Randellaires com a amfitrió. Aquest dissabte 8 de desembre, a partir de les 18 h, hi actuaran el duo format per Marcel Lázara i Júlia Arrey i el guitarrista Pau Figueres
Pàgina 1 de 205
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat