[youtube] [/youtube]
En portada

El grup tortosí actua amb la Lira Ampostina, aquest 25 de març a L'Auditori Barcelona

Noves cançons dels Quicos

És un dels grups que no falten mai al Tradicionàrius. Els tortosins Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries actuen aquest 25 de març a L'Auditori de Barcelona (21 h) al costat de la banda de la Lira Ampostina i presentant un disc nou de trinca, No tinc diners! (DiscMedi, 2017). 

Gralles! I orgues, i acordions, i àligues...

El 24è Dia del Graller, el 31 de març, 1 i 2 d'abril a Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès ja es prepara per una nova edició del Dia del Graller. Enguany, a més de la trobada de colles pròpiament dita, si presentaran entre altres un parell de duos ben especials: el de gralla i orgue format per Jonatan Carbó i Jordi Mestres i el de gralla i acordió Criatures

Coblístics desacoblats

El programa 'Tradicionàrius a Ràdio 4' farà dos programes oberts al públic amb músics 'aventurers'

Avui no és estrany escoltar un flabiol fent jazz o una tenora distorsionada... però no sempre ha estat així. Per celebrar els 40 anys de Ràdio 4 i els 30 de Tradicionàrius, el programa Tradicionàrius a Ràdio 4 realitzarà dos programes oberts al públic amb instrumentistes que han obert nous camins de la cobla al més enllà. La cita és al CAT, el 30 de març i el 20 d'abril, de 19 a 20 h.

Una illa tan pobra... però rica en cançons

Nit eivissenca al Tradicionàrius aquest 24 de març

Cançons eivissenques d'ahir, d'avui, vives. El trentè Tradicionàrius dedica aquest 24 de març tota una nit a la cultura, la música i la literatura d'Eivissa amb la presentació d'un llibre, la inauguració d'una exposició i un concert concebut per mostrar la història i l'evolució de la cançó eivissenca amb Projecte Mut, Isidor Marí, Toni Manonelles i Vicent Marí 'Palermet'

Connexió bretona

Parlem amb Manu Sabaté, que actua amb Spontus aquest 18 de març al Tradicionàrius

Nit de doble i original ball folk aquest dissabte 18 de març al festival Tradicionàrius, amb l'actuació del nou grup El Lloro del Pirata i dels bretons Spontus amb el graller Manu Sabaté. Aprofitem per parlar amb ell d'aquest projecte separat per més de mil quilòmetres però unit per una gran afinitat musical i humana.

Un foc que reneix

Corrandes són Corrandes estrena el senzill "Ball de falles de Sant Joan"

L'hivern ja s'acaba... i queda una mica menys perquè arribin les falles de de Sant Joan al Pallars. El grup Corrandes són Corrandes, en col·laboració amb el projecte de revitalització de la figura del folklorista Enric Vigo de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu, acaba d'estrenar una peça de reproposta musical al voltant de la festa i els balls de les fogueres de Sant Joan i Sant Pere als pobles pallaresos.

Big band de muntanya

La Rufaca Folk Jazz Orquestra de Sergi Vergés presenta el disc 'Beatus ille'

Quan el músic Sergi Vergés va anar de la ciutat a la muntanya va començar a gestar-se un projecte d'altura que aquest 10 de març farà un cim: la Rufaca Folk Jazz Orquestra presenta el disc Beatus ille (Seed Music, 2017) al CAT de Gràcia. Aprofitem per entrevistar el director d'aquesta peculiar big band on conflueixen el folk i el jazz. 

Homenatge a Vicent Pastor

Tres Fan Ball i una bona colla d'amics recordaran l'acordionista aquest 25 de març a Picanya

L'acordionista Vicent Pastor, personalitat entranyable del folk valencià, va morir el passat 28 d'agost. Aquest 25 de març, a Picanya, el seu grup Tres Fan Ball el recordarà en una festa, sopar i ball popular on participaran una bona colla d'amics i músics d'arreu del País Valencià.

De Brussel·les a Galícia... passant pel Tradicionàrius

El quartet Ialma presenta el disc 'Camiño' aquest 3 de març al CAT de Gràcia

Folk d'arrel gallega i llargues distàncies aquest divenres 3 de març al festival Tradicionàrius de la mà de les quatre cantants de Ialma, grup de Brussel·les que presenta amb la formació renovada el seu cinquè disc, Camiño (Homerecords, 2016), ple d'històries viscudes entre Brussel·les i Sant Jaume de Compostel·la.

Espai, música i moviment

La violinista Olvido Lanza presenta 'Aluna' al CAT de Gràcia

La violinista Olvido Lanza presenta aquest dijous 2 de març al CAT de Gràcia (21 h) un nou espectacle, Aluna, en companyia del guitarrista José Luís Montón i la ballarina Belén Maya. Tots tres presenten un projecte que esborra els límits convencionals d'un concert.
Pàgina 1 de 161
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat