En portada

El Gaiter del Calders i Jaume Arnella actualitzen els seus "Goigs de Sant Jordi"

Visca Sant Jordi i visca la llibertat

El Gaiter del Calders –Joan Vilamala, un dels fundadors del grup de folk Esquirols i dinamitzador de les auques– i el romancer Jaume Arnella són col·laboradors habituals. L'any passat ja van presentar els seus "Goigs de Sant Jordi"... però en els darrers dotze mesos han passat tantes coses que els han hagut d'actualitzar.  

La memòria dels músics sense solfa

Peret Blanc de Beget, a 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Al programa Tradicionàrius a Ràdio 4 d'aquest dissabte 21 d'abril sonaran les tonades de Peret Blanc de Beget i es recordarà la figura i el llegat d'aquest entranyable músic, que protagonitza a més una exposició itinerant amb motiu del seu centenari. 

Riu reivindicatiu

Estrenem la versió del "Cant dels ocells" del grup del Baix Llobregat

Els integrants del grup de folk Riu són d'aquells que no poden quedar-se com si res davant la situació del país. Per això al seu quart i immiment disc, Delta (autoeditat, 2018), hi han inclòs una versió molt especial del "Cant dels ocells", que avui estrenem a Enderrock i a Sons de la Mediterrània

Veus del folk al Centre Cultural Albareda

Hi actuaran Inxa Impro Quintet, El Pont d'Arcalís i Riu

Com l'any passat, el Centre Cultural Albareda, al Poble-sec de Barcelona, ha programat un petit però substanciós cicle dedicat a la música d'arrel i anomenat Veus del Folk. Enguany hi passaran Inxa Impro Quintet (20 d'abril), El Pont d'Arcalís (27 d'abril) i Riu (11 de maig).

Criatures al País Valencià

Presenten 'Taumàtrop' el dijous 19 a València i el divendres 20 a Xàbia

El duet d'acordió i gralla Criatures, guanyador del Concurs Sons 2016, tocarà els propers dies per terres valencianes. Aquest dijous 19 d'abril seran a Ca Revolta, a València (20.30 h), i l'endemà, el divendres 20, a la Casa de Cultura de Xàbia (20 h), com a preàmbul del XVII festival Xàbia Folk.

Manxa enrere i manxa endavant

Estrenem "Tremp" i "Sax", del disc groc de Carles Belda

Carles Belda presentarà les properes setmanes dos discos nous i autoeditats d'una tacada: un de música nova i acordió sol, sense títol però amb color, i un altre que es dirà Manxa enrere i que recollirà diverses peces instrumentals que l'acordionista ha anat fent durant els darrers vint anys.  

De Sanremo a Benidorm

L'època daurada dels festivals de cançó, al Club Trébol

Als anys seixanta els festivals de cançó van proliferar a la costa Mediterrània i van actuar com a motors de la música moderna. Aquest diumenge 13 d'abril el programa Club Trébol a Ràdio 4 recordarà moltes d'aquelles cançons. Algunes sonen avui la mar de bé. D'altres, no tant. Però totes van marcar una època.

Els sons de Cuba, en imatges

El fotògraf Iván Soca, a 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Fins al 29 d'abril pot visitar-se al casal La Violeta d'Altafulla l'exposició Silvio por los barrios, que recull de la mà del festival BarnaSants els concerts que el cantautor Silvio Rodríguez ha anat fent per diversos barris en imatges captades pel fotògraf Iván Soca. Aprofitant la mostra, Soca passarà el dissabte 14 d'abril pel programa Tradicionàrius a Ràdio 4

Foc i festa a Gandia

El III Simposi Internacional de Focs Festius a la Mediterrània, del 13 al 15 d'abril

La Casa de Cultura de Gandia acollirà aquest cap de setmana el III Simposi Internacional de Focs Festius a la Mediterrània. Sota el lema Els sons del foc: la pirotècnia a les festes, s'hi faran conferències i taules rodones, però també fideuà popular i concert amb l'acordionista Kepa Junkera, que hi presentarà Fok.  

Salut i ratafia

Catfolkin i Senyor del Llamps, a la Primavera Folk del Tradicionàrius

El grup vallesà Catfolkin arriba aquest divendres 13 d'abril al CAT de Gràcia amb el seu primer disc, Que no s'aturi (DiscMedi, 2018): folk tavernari d'esperit tant bandarra com arrelat, bones dosis de rock i ska festiu i un imaginari que canta al Montseny, les begudes i la lluita. El cartell de la nit, a més, es completa amb Senyor del Llamps.
Pàgina 1 de 188
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat