En portada

Jorge Pardo presenta el seu 'Djinn' aquest 5 d'agost a Gandia

Sons nous i 'duende' antic

El festival Polisònic de Gandia, que aquest estiu celebra la seva XXVIII edició, ofereix aquest dissabte 5 d'agost un dels seus plats forts: el saxofonista i flautista Jorge Pardo, al capdavant del seu quintet, presentant el fantàstic àlbum Djinn (autoeditat, 2016). 

Les veus africanes de Zaire 74

S'editen en un doble disc els concerts dels músics amfitrions a l'històric festival

El segell Wrasse Records ha publicat Zaire 74, un doble disc que documenta i recupera els concerts que els artistes africans -Tabu Ley Rochereau and Afrisa, Abumba Masikini, Abeti, Franco and T.P.O.K. Jazz, Miriam Makeba i l'Orchestre Stukas- van oferir a l'històric festival.  

Or al crepuscle

Crònica del concert de Carles Dénia i Pau Figueres al Museu de la Mediterrània

Carles Dénia, acompanyat del guitarrista Pau Figueres, va obrir l’1 d’agost passat la segona edició dels Capvespres musicals al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. So magnífic i transparent, fresqueta, palmeres... escenari ideal per cantar a la tradició ben entesa i invocar els poetes andalusins.

Juguem a la morra?

La XV Trobada Internacional dels Jugadors de Morra del Mediterrani, a Sant Carles de la Ràpita

La XV Trobada Internacional dels Jugadors de Morra del Mediterrani, Murramundo, se celebrarà del 8 al 9 de setembre a Sant Carles de la Ràpita. Hi haurà concerts, presentacions, àpats populars, jocs tradicionals... i per descomptat, campionat de morra.

Immersió en les arrels al Garraf

La segona trobada de música popular ibèrica, del 27 d'agost a l'1 de setembre a Sant Pere de Ribes

Uns quants dels músics que els darrers anys han revitalitzat les músiques populars de la Península Ibèrica oferiran una sèrie de tallers a la segona trobada de música popular ibèrica, que enguany es farà a la masia de Can Pere de Sant Pere de Ribes. I a més, professors i alumnes oferiran un concert final el 31 de juliol.  

25 anys d'Ai Ai Ai

Rafalito Salazar impulsa una campanya per editar un nou disc amb l'històric grup de rumba catalana

Rafalito Salazar, emblemàtic rumbero i una de les ànimes, juntament amb Pep Lladó, de l'històric grup Ai Ai Ai, impulsa aquests dies una campanya de micromecenatge per editar el disc dels 25 anys de la formació que, seguint l'estela del Gato Pérez, va convertir el català en llengua habitual de la rumba catalana.  

Carles Dénia i Pau Figueres, a Torroella de Montgrí

Obriran els Capvespres musicals del Museu de la Mediterrània, aquest 1 d'agost

Els Capvespres musicals, el cicle d'actuacions gratuïtes a la terrassa del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, tindran una obertura de luxe aquest dimarts 1 d'agost: hi actuarà el cantaor de Gandia Carles Dénia acompanyat del guitarrista Pau Figueres. La cita és a les 20 h. 

Rock, arrels i provocació

Rachid Taha actua aquest 29 de juliol a l'Àgora Grega d'Empúries, dins del festival PortalBlau

Iconoclasta i tradicional a parts iguals, el cantant Rachid Taha actua aquest dissabte 29 de juliol a l'Àgora grega d'Empúries (22.30 h), dins del festival PortalBlau. Una de les personalitats més interessants -i imprevisibles- que han sorgit en les darreres dècades al voltant de la música popular al Mediterrani.   

De cim en cim

El Festival Trama programa músiques europees de muntanya a Bellver de Cerdanya

Ja s'acosta una nova edició del Trama, el festival de músiques de muntanya d'Europa, a Bellver de Cerdanya. Enguany hi haurà xerrades, cercaviles i actuacions de grups catalans, occitans, bascos, occitans, gallecs, italians...  

Aquelles antigues cantades...

Ricard Balil publica el llibre 'Recull d'havaneres i cançons de taverna de l'Empordà'

Valsets, sardanes, polques, tangos, havaneres... el repertori que s'interpretaven a les antigues cantades empordaneses protagonitzen el llibre Recull d'havaneres i cançons de taverna de l'Empordà, de l'estudiós i cantador Ricard Balil, que es presentarà aquest 27 de juliol al Centre Cívic de la Barceloneta (19 h)
Pàgina 1 de 170
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat