En portada

Orquestrina Trama, Aires del Montseny i Cia Torreta, triple nit de ball folk al Tradicionàrius

Joves esporògens

Triple sessió de jove ball folk aquest dissabte 17 de gener al Tradicionàrius. A partir de les 21 h Orquestrina Trama, Aires del Montseny i Cia. Torreta prometen convertir el CAT en una plaça de poble per ballar amb el que, en terminologia de Marcel Casellas, es coneix com a 'repertori esporogen'. 

Cançons d'agüelos al piano

Botifarra i Pau Chàfer, aquest 16 de febrer al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat

Cultura popular de categoria al festival BarnaSants. Aquest divendres 16 de febrer, el cantaor Pep Gimeno 'Botifarra' i el pianista Pau Chàfer presenten al Teatre Joventut de l'Hospitalet el seu concert conjunt: A un home del poble ningú fa baixar la cara (20.30 h).

Del Hudson a l'Ebre

Amics de Pete Seeger es presenta a Reus amb un cap de setmana dedicat al patriarca del folk

Pete Seeger i el poder transformador de les seves cançons protagonitzaran un seguit d'actes el proper cap de setmana al Teatre Bràvium de Reus. Amb l'organització de la nova associació Amics de Pete Seeger, hi haurà cinefòrum, tallers i concert amb el grup ebrenc Tren Seeger.

Korrontzi fa ballar

El grup basc actua aquest 16 de febrer al Tradicionàrius

Sons bascos aquest divendres 16 de febrer al Tradicionàrius. En col·laboració amb l'Euskal Etxea de Barcelona, el grup de folk Korrontzi hi presentarà el seu sisè àlbum, Korrontzi dantzan (Baga Biga, 2016), amb col·laboracions especials: Roba Estesa, Jordi Fàbregas i el grup de ball de l'Euskal Etxea. 

Estimada Maria Laffitte

Alfons i Míriam Encinas recorden la cantant aquest 15 de febrer al Tradicionàrius

De veu clara i cabells blancs, Maria Laffitte va ser una persona estimadíssima en el món de la música tradicional i el folk. Aquest 15 de febrer, a deu anys de la seva mort, Alfons i Míriam Encinas oferiran un concert d'homenatge a la cantant al Tradicionàrius (CAT, 22 h, entrada lliure). Dissabte 17 protagonitzarà un programa especial de Tradicionàrius a Ràdio 4 i diumenge 18 se la recordarà a Santa Maria de Porqueres.

Violins i corrandes al cor de la terra aspra

L'onzena edició de La Violinada, del 16 al 18 de febrer a Argelaguer

El cap de setmana del 16 al 18 de febrer se celebrarà a Argelaguer, al cor de la Garrotxa, l'onzena edició de La Violinada, la trobada de corda fregada amb tallers, concerts i ballades. Enguany la programació para una atenció especial als balls català i occità.

Conveni de col·laboració entre CCMA i Tradicionàrius

Els mitjans públics promocionaran i difondran les activitats del festival el 2018 i el 2019

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Associació Cultural per a la Tradició Musical (TRAM) han firmat un conveni per tal de promocionar i difondre les activitats que tindran lloc durant les edicions del 2018 i del 2019 del Festival Tradicionàrius.

Pena a pena i tango a tango...

Sandra Rehder presenta 'Canción maleva' aquest 11 de febrer al Casinet d'Hostafrancs

La cantant tanguera Sandra Rehder presentarà el seu setè disc, Canción maleva (Icària / Ventilador Music, 2017), al festival BarnaSants. L'acompanyaran tres emblemes de la música argentina a Barcelona: Gustavo Battaglia (guitarra), Horacio Fumero (contrabaix) i Marcelo Mercadante (bandoneó). 

Fanfares de fantasia

FanFarra, Biflats i Brass the Gitano Band, aquest cap de setmana al Tradicionàrius

Aquest cap de setmana bufaran vents i aires de festa carnavalesca al Tradicionàrius. Aquest divendres 9 de febrer al CAT, programa doble amb la presentació del grup FanFarra i l'agrupació coblística-balcànica Biflats. I dissabte 10 al matí al mercat de la Llibertat, Brass the Gitano Band.

Arrenquen les Vespres dels Dimecres al Bar del CAT

Aquest 7 de febrer amb Marcel Casellas, Coloma Bertran i Cati Plana

Avui, 7 de febrer, arrenca una nova tanda de les Vespres dels Dimecres, les trobades d'improvisació al voltant de la música d'arrel tradicional, al Bar del CAT i en el marc del festival Tradicionàrius. Aquesta primera sessió tindrà com a trio base Marcel Casellas, Coloma Bertran i Cati Plana.
Pàgina 1 de 183
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat