En portada

El 25 d'agost, a l'Hort de Cruells i amb entrada gratuïta

25 anys de Tradicionàrius a Roquetes

Un concert especial dels Quicos amb La Lira de Roquetes, el duo format per Botifarra i Miquel Gil, l'acordionista basc Kepa Junkera i la rondalla de Joseret, entre altres, formen la programació de la XXV edició del Tradicionàrius a Roquetes, que ha organitzat ininterrompudament l'agència Túbal.    

Guia folk del Trovam

Triem sis de les propostes que es presentaran al novembre a Castelló

Del 8 a l'11 de novembre, Castelló de la Plana acollirà la sisena edició del Trovam, la Fira Valenciana de la Música. Com fem cada any, a Sons de la Mediterrània triem i recomanem algunes de les propostes confirmades fins ara, especialment relacionades amb la música d'arrel tradicional.  

Cims diatònics

La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, a Arsèguel del 27 al 29 de juliol

Com cada juliol, acordions diatònics representants de tradicions musicals d'arreu del món es trobaran a Arsèguel del 27 al 29 de juliol, per protagonitzar una trobada veterana que, els darrers anys, ha escampat el seu radi d'acció a diversos pobles veïns.

Euskadi i Catalunya, unides per la triki i la cobla

Estrenem "Ny Hirahira pedra preciosa", del nou disc de Kepa Junkera amb la Cobla Sant Jordi

Kepa Junkera i la Cobla Sant Jordi ja tenen a punt el seu disc conjunt, Kirineok (DiscMedi, 2018). El presentaran el 10 d'agost a Palamós, en el marc de la segona edició del festival Amb So de Cobla. Per anar fent boca, ja podeu escoltar una de les cançons a Sons i Enderrock: "Ny hirahira pedra preciosa". 

Cuirs fraternals

Crònica del concert de Coetus al festival Grec

Dilluns passat Coetus va presentar a la sala Apolo i en el marc del festival Grec el seu tercer disc, De banda a banda (Satélite K, 2018). Molta gresca i xerinola, ritmes i sons d'impacte, lluïments vocals, un repertori preciós i genuí i per damunt de tot un esperit comunitari i fraternal que creix i creix... 

Concurs Sons 2018: ja hi ha finalistes

Clàudia Cabero, Electrogralla, Heura Gaya i Menut actuaran a la Fira Mediterrània el 4 d'octubre

L'onzena edició del Concurs Sons de la Mediterrània ja té finalistes, quatre propostes de format reduït i plantejaments innovadors: Clàudia Cabero, Electrogralla, Heura Gaya i Menut actuaran a la Taverna de la Fira Mediterrània de Manresa, el proper dijous 4 d'octubre, per decidir el guanyador.   

Un escenari amb personalitat

El I Korre que Token, organitzat per l'Esbart Joaquim Ruyra, es farà a Blanes del 20 al 27 de juliol

L'Esbart Joaquim Ruyra organitza des del 2013 una programació estable d'un dels escenaris de la Festa Major de Blanes. Enguany s'ha fet un pas més i, amb el nom Korre que Token presenta un festival centrat en formacions blanenques i en grups de referència en el camp de la música d'arrel. 

Rumba arreu

Rafalito Salazar, a Tradicionàrius a Ràdio 4

Un dels col·laboradors habituals de Tradicionàrius a Ràdio 4 i actual president de la Forcat, Rafalito Salazar, serà el protagonista del programa aquest dissabte 14 de juliol. Amb la participació del locutor i melòman Cinto Niqui, es repassaran algunes perles variades d'un rumber versàtil com pocs.

Reunió d'estrelles als balcons de Riudaura

D'Aixa i els Quicos, grups convidats a l'emblemàtica trobada 'D'aquí estant veig una estrella'

D’Aixa i Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries són els grups convidats a la 13a edició del Festival D’aquí Estant Veig una Estrella –cançons i tonades tradicionals a Riudaura– que se celebrarà el 27 i 28 de juliol. 

Grallers per la llibertat

Es reuniran el 21 de juliol a Lledoners

El dissabte 21 juliol al migdia un grup de grallers i timbalers es faran sentir en un turonet proper a la presó de Lledoners, sota la direcció musical de Dani Carbonell (gralles) i 'Pinyu' Martí (timbals). Tots els músics interessats a participar-hi o sumar-se a futures iniciatives similars poden contactar amb els organitzadors aquí.
Pàgina 1 de 195
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat