En portada

Hi actuaran Rascanya, Kepa Junkera, Eliseo Parra i Musicants

Picanya recorda Vicent Pastor amb una tardor de folk

El Centre Cultural de Picanya dedicarà el seu cicle de música folk a l'entranyable i enyorat músic Vicent Pastor. Entre el 22 d'octubre i l'11 de novembre hi actuaran Rascanya, Kepa Junkera, Eliseo Parra i Musicants.

Flabiols i castanyes a la vora del Montseny

La XXXIII Festa del Flabiol, el 4 i 5 de novembre a Arbúcies

Ja fa uns quants anys que Arbúcies, al peu del Montseny, celebra una entranyable Festa del Flabiol, en el marc de la seva fira de tardor. Flabiols, bombos, tamborinos i en general instruments de la tradició popular ressonen pels carrers del poble al llarg del cap de setmana.

Hora de Joglar, a un pam

El grup garrotxí du el seu concert més intimista i participatiu al CAT, dins el Circuit Folc

Hora de Joglar actua aquest dijous 19 d'octubre al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona (21.30 h), en el marc del Circuit Folc. El grup garrotxí hi presenta l'espectacle Cos a cos, amb un lema que dona moltes pistes: "Volem tocar a un pam teu". 

Esperits animals

Jess Whelligan i Chris Jones, a la Tavenra del CAT aquest 18 d'octubre

Aquest dimecres 18 d'octubre arriba a la Taverna del CAT de Gràcia Animal Spirits, un duet barceloní de música tradicional de la Gran Bretanya, Irlanda, els Estats Units i una mica més enllà: els anglesos Jess Whelligan (violoncel i veu) i Chris Jones (mandola, tambour i gungru).

Cançons tel·lúriques, cançons nues

Roger Mas i Miquel Gil amb Botifarra, a la segona edició del festival Càntut

Es van coneixent detalls de la programació de la segona edició del festival Càntut, especialitzat en música de tradició oral, que tindrà lloc a Cassà de la Selva del 17 al 19 de novembre. Entre altres, hi actuarà el solsoní Roger Mas presentant Les cançons tel·lúriques, i els valencians Miquel Gil i Botifarra amb Nus

Gegantons, mussols i folk

El Circuit Folc fa parada del 13 al 15 d'octubre a la Festa d'en Bernat Banyut de Celrà

El 14 d'octubre de 1448 el comte Bernat Verdaguer va ser maleït i condemnat a vagar eternament com un mussol banyut. Aquest episodi va donar lloc a una popular rondalla i és l'origen d'una festa de tardor arrelada des de fa cinc anys a Celrà. Enguany, a més, col·labora amb el Circuit Folc. Hi actuaran Jaume Arnella i Ferran Martínez, Hora de Joglar i Criatures

Memòria i futur de la gralla al Vendrell

El concert de Música de Gralles, aquest 13 d'octubre

L'Auditori del Tívoli del Vendrell acull aquest divendres 13 d'octubre el tradicional concert de Música de Gralles (20.30 h), amb dues parts diferents i complementàries: en la primera, memòria i commemoracions; en la segona, camins inèdits oberts al futur.

Vudú, blues i buleria

Raúl Rodríguez presenta 'La raíz elèctrica' aquest 12 d'octubre a l'Apolo de Barcelona

Què tenen en comú Manolo de Huelva i Jimi Hendrix? I Ziryab i J.J. Cale? Doncs entre altres coses, un mateix nervi elèctric que travessa el temps fent vibrar i avançar la música popular. Així ho creu Raúl Rodríguez, que aquest 12 d'octubre actua a la sala Apolo de Barcelona, dins el cicle Connexions.

Guia folk del Trovam

Triem deu concerts de la fira valenciana de la música, a Castelló de la Plana del 9 al 12 de novembre

Entre el 9 i el 12 de novembre se celebrarà a Castelló una nova edició del Trovam, la fira valenciana de la música, amb activitats professionals, la gala dels Premis Ovidi i concerts a diversos espais de la capital de la Plana. A Sons de la Mediterrània n'hem triat deu de relacionats amb el folk i la música d'arrel.  

Circuit Folc 2017

L’onzena edició del Circuit Folc es desplegarà aquesta tardor amb vuit propostes que entenen la tradició com a raó de ser i la posen a l’ordre del dia. Hi actuaran noms referencials com Jaume Arnella, Urbàlia Rurana i els Quicos, al costat de la fusió de Gertrudis i Hora de Joglar o emergents com Criatures, Les Anxovetes i Joan Gomila. El cicle anual itinerant de música d’arrel incorpora enguany l’Ateneu de Riudara i la Festa del Bernat Banyut de Celrà per oferir 26 concerts.
Pàgina 1 de 175
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat