Primeres confirmacions del Tradicionàrius 2019

Roger Andorrà inaugurarà el festival l'11 de gener amb 'Electrogralla'

El festival Tradicionàrius, que celebrarà la XXXII edició de l'11 de gener al 12 d'abril, ha presentat part de la seva programació: hi actuaran Roger Andorrà, Caïm Riba, la Cobla Catalana dels Sons Essencials, Joana Gomila amb Lali Ayguadé, Botifarra amb Ahmed Touzani, Coetus, 21 Boutons, etc.  

L'Atlàntic, fregat amb vuit cordes

Alasdair Fraser i Natalie Haas, aquest 4 de desembre al CAT de Gràcia

El violinista escocès Alasdair Fraser i la violoncel·lista californiana Natalie Haas formen una parella musical d'altíssima volada. Aquest dimarts 4 de desembre, a més d'oferir una classe magistral, actuaran al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia (21.30 h).

Lorca a Amposta

La jornada sobre el poeta andalús inclourà ponències, vermuts poètics, paella i cant popular

Aquest diumenge 2 de desembre tindrà lloc a Amposta la I Jornada Lorca a Catalunya, organitzada per l’associació cultural Lorquianas, dedicada a l’eapoderament de la dona a través del treball amb la figura i l’obra del poeta Federico García Lorca. Hi haurà ponències, poesia, paella i taller de cant popular.

Als vents d'Hexacorde

El grup de folk castellà, aquest 1 de desembre al programa 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Aprofitant el seu pas pel Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia, el programa Tradicionàrius a Ràdio 4 ha entrevistat el grup de folk castellà Hexacorde. Ells, i les seves canços, protagonitzaran el programa d'aquest dissabte 1 de desembre.

La llum dels navegants genovesos

Mosaic mediterrani (14)

Tots els camins del mar duen a Gènova. La sèrie Mosaic mediterrani fondeja en la gran ciutat de la Ligúria per recordar un dels discos que millor i més intensament han sabut plasmar la naturalesa del Mare Nostrum i els seus habitants: Crêuza de mä (Ricordi, 1984), de Fabrizio de André.

Batecs de folk-rock

Josep Maria Ribelles crea el grup Lycankluzh inspirant-se en clàssics del gènere dels setanta i vuitanta

El genuí sabor de les grans bandes de folk-rock dels anys setanta i vuitanta és un llegat que reivindiquen molts músics, més enllà de les modes. Entre ells hi ha l'arpista Josep Maria Ribelles, que enguany ha creat el grup Lycankluzh juntament amb destacats músics de Cerdanyola del Vallès. 

La Reina del Maresme és rumbera

La Diada de la Rumba arriba aquest dissabte 1 de desembre a Mataró

Fa uns quants anys, l'agrupació Mataró Rumba All Stars va presentar la cançó "Reina del Maresme", una declaració d'amor a la ciutat en clau de rumba. Aquest dissabte 1 de desembre, Mataró, un dels bressols de la rumba catalana, retrà homenatge a un dels seus herois, l'Onclu Rafael, en el marc de la Diada de la Rumba.

Cançó d'amor sense tòpics

Miquel Gil engega una campanya de micromecenatge per publicar el seu nou disc avançant-ne una peça

Ja fa temps que els seguidors de Miquel Gil esperen un nou disc. Després d'anys participant en tota mena de projectes, el març de l'any vinent veurà la llum Geometries. De moment, hi ha en marxa una campanya de micromecenatge per editar-lo i se n'ha presentat una cançó: "Llei horària", sobre text d'Enric Casasses.

Una nissaga musical barcelonina

Les cançons dels Algueró, aquest dissabte 24 de novembre al Club Trébol

Poques nissagues han tingut una presència tan continuada a la Barcelona musical del segle passat com els Algueró. Aquest dissabte 24 de novembre el Club Trébol de Ràdio 4 emetrà el primer d'una sèrie de programes sobre aquesta família de músics lligats a les orquestres, les cançons d'èxit i el cinema.

Un cant contemporani a la muntanya

Arnau Obiols engega un nou projecte aquest diumenge 25 de novembre a Avinyó

Aquest cap de setmana comença a caminar Tost, un nou projecte d'Arnau Obiols al voltant dels cants, les músiques i els sons del Pirineu català. La cita és a les Trobades Relart de Creació i Natura, a l'església romànica de Santa Eugènia de Relat a Avinyó (diumenge 25 de novembre, a partir de les 11 h). 
Pàgina 2 de 205
< AnteriorSegüent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat