Etiqueta anna ferrer

Circuit Folc 2019, arrels joves i modernes

La 14a edició del cicle musical itinerant acull aquesta tardor 21 concerts en una desena d'espais

Entre els mesos d’octubre i desembre, la catorzena edició del Circuit Folc sonarà per diferents indrets amb la millor mostra de l’arrel tradicional catalana. El cicle folk dels Països Catalans reforça enguany la idea de descobrir sis artistes que investiguen en els sons de la música mediterrània i que estrenen nou material en un total de 21 concerts.

La Mediterrània es toca al Museu d'Història de Catalunya

Un cicle en col·laboració amb la Fira Mediterrània programarà sis concerts del 3 de juliol al 7 d'agost

Entre el 3 de juliol i el 7 d'agost, cada dimecres a la nit la terrassa del Museu d'Història de Catalunya acollirà concerts de música d'arrel d'arreu de la Mediterrània. Hi passaran Maria Mazzotta, Anna Ferrer amb Mario Mas, Les Anxovetes, Amine & Hamza, Trio López - Petrakis - Chemirani i Miquel Gil

Fascinació tel·lúrica

Anna Ferrer tanca aquest 14 de desembre la gira de 'Tel·lúria' al cicle Encisat

Anna Ferrer tancarà la gira de presentació del seu primer disc, Tel·lúria (Audiovisuals de Sarrià, 2017) el divendres 14 de desembre al Sant Andreu Teatre de Barcelona en el marc del cicle EnciSAT! (22 h). Abans del concert, hi haurà col·loqui amb l'artista al vestíbul i es convidarà el públic a una cervesa. 

Petjades mediterrànies a les golfes de la Golferichs

Rusó Sala, Anna Ferrer i Clara Peya, aquesta tardor al centre cívic barceloní

El Centre Cívic Casa Golferichs ja ha anunciat la programació dels concerts de les Tardes a les Golfes, que enguany estaran protagonitzades per tres joves autores i amb un pes important de la música d'arrel mediterrània: Rusó Sala, Anna Ferrer i Clara Peya.

Folk renascut al Parc de la Mar

L'Ajuntament de Palma recupera l'emblemàtic festival Cançons de la Mediterrània

L'Ajuntament de Palma torna a organitzar l'emblemàtic festival Cançons de la Mediterrània. Durant els dijous de juliol, passaran pel parc de la mar a Ses Voltes Anna Ferrer, Gabacho Maroc, Miquel Gil, Amaraterra, Jasmina Petrovic & Klezmer Musikanten, Les Anxovetes, Tuuletar i Boc.

Anna Ferrer, Menorca tel·lúrica

La cantant actua aquest 4 de setembre a Es Claustre de Maó

Després de l'experiència amb diverses formacions vinculades al folk com S'Albaida, Coetus o Newcat, la cantant menorquina Anna Ferrer està presentant aquests mesos el seu primer disc com a solista i compositora, Tel·lúria (Audiovisuals de Sarrià, 2017).  Aquest dilluns 4 de setembre actuarà a Es Claustre de Maó (22 h).
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat