Etiqueta cardedeu

Cordes amb veu humana

Els habitants del Laberint (4): Derya Turkan

Ja s'acosten els tallers i seminaris de la quarta edició del Labyrinth Catalunya de Cardedeu, i a Sons de la Mediterrània continuem presentant-vos alguns dels seus protagonistes. Avui és el torn de Derya Turkan, mestre del kemence especialitzat en la música clàssica otomana, sobre la qual improvisa.

Antics tresors del cant tradicional grec

Els habitants del laberint (3): Katerina Papadopoulou

De l'11 al 21 d'abril, el IV Labyrinth Catalunya oferirà a diversos espais de Cardedeu –i també al CAT de Gràcia– concerts i tallers vinculats a les músiques de l'Orient Mitjà i el Mediterrani. A Sons us n'anem presentant els protagonistes. I avui és el torn d'una gran cantant grega: Katerina Papadopoulou.

Mag dels cordòfons

Els habitants del laberint (2): Erkan Ogur

De l'11 al 21 d'abril, el IV Labyrinth Catalunya oferirà a diversos espais de Cardedeu –i també al CAT de Gràcia– concerts i tallers vinculats a les músiques de l'Orient Mitjà i el Mediterrani. A Sons us n'anem presentant els protagonistes. I avui és el torn d'un mag dels cordòfons sense trasts: Erkan Ogur

Un viatger dels sons que va trobar a Creta el seu lloc al món

Els habitants del laberint (1): Ross Daly

De l'11 al 21 d'abril, el IV Labyrinth Catalunya oferirà a diversos espais de Cardedeu –i també al CAT de Gràcia– un bon grapat de concerts i tallers vinculats a les músiques de l'Orient Mitjà i el Mediterrani. A Sons us n'anirem presentant els protagonistes. Comencem per l'inspirador de tot: Ross Daly.  

Un laberint per no perdre's

Labyrinth Catalunya presenta els tallers de la seva quarta edició a Cardedeu

La quarta trobada Labyrinth Catalunya, especialitzada en músiques de l'Orient Mitjà i el Mediterrani, ja ha presentat la programació dels seus tallers, que es faran a Cardedeu entre el 12 i el 22 d'abril: de l'enregistrament i la producció als tresors del makam, passant per la música grega, otomana, etc. 

Laberint musical a Cardedeu

La tercera edició de Labyrinth Catalunya ofereix tallers i concerts del 22 de març al 2 d'abril

A Cardedeu s'hi instal·larà el proper mes de març un laberint. No serà però un laberint per perdre-s'hi, sinó per trobar un munt de músiques interessants d'aquelles que costa de trobar en altres llocs, especialment vinculades a l'òrbita hel·lènica, les músiques modals, la tradició otomana i sufí, etc.

Vallès Oriental i laberíntic

Labyrinth a Catalunya organitza seminaris i concerts del 5 al 24 de maig a Cardedeu i Barcelona

A diferència de l'antic laberint de Creta on el rei Minos va tancar Teseu, el modern centre Labyrinth que Ross Daly dirigeix actualment a l'illa grega té moltes sortides que el connecten amb les músiques modals de l'Orient Mitjà i el Mediterrani. Aquest maig es presenta a Catalunya amb sis seminaris i cinc concerts. 
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat