Etiqueta centre artesà tradicionàrius

Per molts anys, CAT

El 29 de març hi actuaran Jaume Arnella, Primera Nota, La Carrau, Riu i Balkan Paradise Orchestra

El Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia celebrarà el quart de segle d'existència el proper divendres 29 de març a les 22 h amb un concert intergeneracional, on actuaran diversos grups i artistes que en representen la trajectòria: Jaume Arnella, Primera Nota, La Carrau, Riu i Balkan Paradise Orchestra.

25 anys de CAT

El Centre Artesà Tradicionàrius celebra aquest 18 d'octubre el 25è aniversari

Aquest dijous 18 d'octubre, a les 20.30 h, el Bar del CAT acollirà la festa de celebració del XXV aniversari del Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia. S'hi reuniran bona part de les persones que han fet possible aquesta història, mentre que la música la posaran Tornaveus, Criatures i Marcel Marimon.

S'obre la convocatòria del Concurs Sons 2017

Poden presentar-s'hi propostes fins al proper 31 de maig

Qui agafarà el relleu del duet Criatures? Ja està oberta la convocatòria del X Concurs Sons de la Mediterrània. De totes les propostes presentades, se n'escollirà quatre que actuaran el 5 d'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa. El guanyador final enregistrarà un disc i actuarà en destacats escenaris del circuit folk.

Del poble i per al poble

Botifarra sacseja el CAT amb la nova banda La Valenciana

Concert excepcional dissabte passat al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona. Pep Gimeno ‘Botifarra’ i la seua rondalla van presentar Botifarra a banda amb la banda La Valenciana, formada fa tot just nou mesos per músics valencians residents a Barcelona.

Connexió gallega

Radio Cos presenten el seu segon àlbum al CAT de Gràcia aquest 18 de desembre

Radio Cos és un dels grups més interessants de l’actual música d’arrel gallega. Aquest 18 de desembre presenten al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia les cançons que formaran el seu segon disc, Pasatempo. En parlem amb un dels seus impulsors, el cantant i percussionista Xurxo Fernandes.

Uruguai on tour!

La veu criolla i la guitarra de Fernando Cabrera, al CAT de Barcelona el proper 7 d’octubre

El cantautor uruguaià portarà el seu primer poemari, Intro (Ayuí/Tacuabé, 2012), a vuit ciutats europees,  del 6 al 15 d’octubre. Aquest 7 d'octubre farà parada al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, dins del cicle Hamaques que organitza Casa Amèrica Catalunya.

Una nena i una senyoreta de l'Escala...

S'estrena un espectacle per a tots els públics sobre Víctor Català aquest 30 d'abril al CAT

L'escriptora empordanesa Caterina Albert, coneguda amb el pseudònim de Víctor Català, protagonitza un muntatge per a tots els públics de la companyia Terratrèmol que integra música, dansa, teatre, narració i videoprojeccions. L'estrena és aquest dissabte 30 d'abril al CAT de Gràcia (19 h).

Cordes de coloraines

Crònica del concert de Pau Figueres al CAT dins el Circuit Folc

El 13 de novembre passat hi va haver música de la bona al CAT de Gràcia. Dins el novè Circuit Folc, el guitarrista Pau Figueres va presentar el seu primer disc com a solista i compositor: Pau Figueres (Whatabout Music, 2015), un àlbum eclèctic amb sis cordes pintades de coloraines.

El caliu del Circuit Folc, aquest novembre al CAT

Hi actuaran Pau Figueres i Artur Blasco amb Yannick Lopes

En aquest novembre estrany, encara no sabem si està fent fred o està fent calor. Sí que sabem, però, que al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia hi haurà caliu amb dos concerts refinats i excepcionals: els del guitarrista Pau Figueres (13 de novembre) i el de la parella formada pel cantador i folklorista Artur Blasco i la guitarra clàssica de Yannick Lopes (27 de novembre).
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat