Etiqueta cor de carxofa

Folk de l'alçada d'un campanar

El DesFOLCa't de Calaf, del 28 al 30 de juny

El DesFOLCa’t arriba aquest any a la 28a edició. El festival, que se celebrarà del 28 al 30 de juny, reunirà grups de folk de diverses tendències i procedències. Hi haurà concerts de gran format a la plaça Gran, tallers i actuacions per tots els racons del poble... inclòs el campanar. 

Tres dies de danses, tallers i polifonies a la Colònia Tèxtil Cal Pons

El Berguedà Folk, del 7 al 9 de setembre a Puig-reig

El recinte històric de la Colònia Tèxtil Cal Pons, a Puig-reig, acollirà durant un cap de setmana una nova edició -la desena- del Berguedà Folk, amb un intens programa amb tallers de ball, polifonia, ioga... i també concerts i activitats de grups catalans, occitans i francesos. 

Trobada glosadora a Barcelona i Badalona

Cantadors bascos, canaris i catalans, junts el 6 i el 7 de novembre

Bertsolaris bascos, verseadores canaris i glosadors catalans compartiran cantades i coneixements amb diversos actes a Barcelona i Badalona el proper cap de setmana, gràcies a la col·laboració entre les associacions Cor de Carxofa i Mintzola Fundazioa.

Conferència glosada a Torroella de Montgrí

Cor de Carxofa reuneix el seu arxiu al Museu de la Mediterrània

Aquest dissabte 10 d'octubre a les 18 h, al Museu de la Mediterrània hi haurà una presentació ben especial: l'associació Cor de Carxofa, dedicada al foment del cant improvisat, hi presentarà –en prosa i en vers– el seu arxiu documental, que s'integrarà al Centre de Documentació d'aquest museu de Torroella de Montgrí.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat