Etiqueta diobar

Festa sabanera

El colombià Carmelo Torres, aquest 20 de juliol al Diobar de Barcelona

Manxa, cúmbia i folk de categoria aquest dissabte 20 de juliol al soterrani del Diobar de Barcelona. A partir de les 23.30 h, hi actuarà l'acordionista Carmelo Torres y su Cumbia Sabanera, un dels grans exponents de la música popular del Carib colombià.

Noves cançons de Joan Garriga

Actua amb Galàctic Mariatxis al Diobar de Barcelona el 13 d'abril

Atenció, agendes barcelonines. El proper dissabte 13 d'abril el soterrani del Diobar rebrà la visita de Joan Garriga i Galàctic Mariatxis, amb noves cançons que aquesta primavera estan rodant i algunes sorpreses que els organitzadors aniran anunciant gradualment. 

Festa de descolonització i música lliure

El grup peruà Cimarrones actua aquest 11 d'octubre a la sala Diobar de Barcelona

Atenció, afeccionats a la música popular i les sonoritats afroperuanes en particular. L'històric quartet Cimarrones, en el marc de la seva primera gira europea, actua aquest dijous 11 d'octubre al soterrani del Diobar de Barcelona (22 h). Serà tota una festa musical per recordar que l'endemà no hi ha res a celebrar.

Cançó grega a cau d'orella

Alkinoos Ioannidis actua tot sol aquest 18 de maig al CAT de Barcelona

El cantautor xipriota Alkinoos Ioannidis té una llarga discografia i una carrera en què han proliferat els projectes amb tota mena d'acompanyaments orquestrals. Aquest divendres 18 de maig, però, pujarà tot sol a l'escenari del Centre Artesà Tradicionàrius (21 h) en un format íntim.  

Un hotel diferent

El Diobar de Barcelona acull un concert solidari amb el City Plaza d'Atenes

El City Plaza és un antic hotel del centre d'Atenes conegut arreu del món perquè, després de ser abandonat el 2009, ha passat a ser gestionat per activistes i refugiats. Aquest dijous 23 de novembre el Diobar de Barcelona acollirà un concert solidari per recaptar fons per a aquest hotel tan especial.

Amor balcànic al soterrani

Faith i Branko debuta a Barcelona, aquest 3 de setembre al Diobar

El soterrani del Diobar, al Born de Barcelona, acostuma a deparar sorpreses més que interessants per als melòmans. Aquest 3 de setembre (21.30 h) acollirà la primera actuació a Barcelona del grup Faith i Branko: arrels gitanes, swing, rumba, ritmes balcànics... actualment presenten arreu el seu primer disc.

Navegant per la taverna

Christos Barbas i Guillermo Rizzotto estrenen col·laboració al Diobar de Barcelona

Aquesta tardor, l'actiu Diobar de Barcelona ha activat una nova iniciativa: les sessions de Música a la Taverna, que tenen lloc cada diumenge a l'hora de dinar. Aquest 27 de novembre, trobada prometedora: el sonador de nei Christos Barbas i el guitarrista argentí Guillermo Rizzotto.

Grècia en ebullició

Giannis Aggelakas i els 100ºC, a la Salamandra el 25 de novembre

El músic grec Giannis Aggelakas actuarà a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat el proper divendres 25 de novembre, en el marc d'una gira que el du per diversos països europeus. Una oportunitat única per descobrir una de les veus més populars i personals de l'actual escena del país hel·lènic.

Marcelo Mercadante al Diobar

El bandoneonista actua aquest 21 de setembre al nou cicle de tango del local barceloní

El Diobar, al carrer del Marquès de l'Argentera de Barcelona, impulsa des de fa mesos música en directe al voltant de diverses tradicions d'arreu del món. Des de la setmana passsada, els dimecres són el dia reservat al tango, i aquest 21 de setembre hi actuaran Marcelo Mercadante i Martín Piragino.

Rumba de categoria al Diobar

4 D Chipén animen avui el punt de trobada Dio x Rumba, al Born de Barcelona

El Diobar, el soterrani musical del restaurant Dionisos del Born, a Barcelona, programa des de fa unes setmanes concerts de rumba catalana cada dijous. Aquest 26 de maig és el torn de 4 D Chipén. O el que és el mateix, el gran Johnny Tarradellas i família: Jack Tarradellas, Toni Reyes i Iván Santaeularia.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat