Etiqueta jamboree

Maria del Mar Bonet torna al Jamboree

El 10 i 11 de juliol la cantant mallorquina hi actuarà acompanyada de Borja Penalba

El Jamboree va reobrir les portes fa unes setmanes, i d'aquí uns dies viurà una actuació especial. Maria del Mar Bonet hi farà quatre passis (els dies 10 i 11 de juliol, en doble sessió) acompanyada pel guitarrista Borja Penalba

La clau (i la llar) del tango

Marcelo Mercadante presenta el disc 'La llave' a Barcelona i Girona

La ginebra argentina Llave, que històricament ha subministrat combustible i també material de construcció a les cases de camp més humils, dona títol al nou treball de Marcelo Mercadante amb el seu sextet, que és, de fet, el seu emblemàtic quintet ampliat amb veu cantant. Aquesta setmana el presenta a Barcelona i Girona.

Tres instruments i un somni

El grup Nes actua aquest dissabte 9 de juny a la Sala Jamboree de Barcelona

Nesrine Belmokh (veu i violoncel), Matthieu Saglio (violoncel i cors) i David Gadea (percussió) formen el trio Nes, una singular formació de dos violoncels, veus i percussió, que bascula entre el pop, el jazz i la música magribina. Dissabte 9 de juny actuen a la sala Jamboree de Barcelona (passis a les 20 i les 22 h).

Segar, batre i jazz

Sortegem dues entrades dobles per veure Àngela Furquet a la sala Jamboree

El proper 14 de febrer la cantant Àngela Furquet presenta el seu disc De sol a son (Temps Record, 2014) a la sala Jamboree de Barcelona: cants de feina de la tradició musical ibèrica reformulats en clau jazzística. A Enderrock i Sons de la Mediterrània sortegem dues entrades dobles per assistir-hi. 

Morente clàssic

Mariola Membrives presenta 'Omega 20.16' al Jamboree

L'ombra d'Enrique Morente és allargada i protegeix els músics atrevits. Aquest dimecres 4 de maig es farà ben present a la sala Jamboree de Barcelona, on Mariola Membrives presenta Omega 20.16, tota una celebració morentiana amb dos dels components preferits de l'artista de l'Albaicín: risc i creació.

Dels torrents als núvols

Arnau Obiols presenta el seu segon disc a la sala Jamboree

Dels torrents que davallen veloços per les muntanyes als núvols lliures que travessen el cel. El bateria de la Seu d'Urgell Arnau Obiols presenta el seu segon disc, Libèrrim (Aladid Records, 2015), aquest 1 de desembre a la sala Jamboree de Barcelona (20 i 22 h). S'estan acostant el cel free de les altures i les més fondes arrels fondes en la nostra escena? És aviat per dir-ho, però de moment, entre aquests dos pols creatius, hi estan creixent alguns projectes ben interessants. Com aquest. Sons libèrrims com els núvols.

Allau de folk al Jamboree

Xavier Baró i L'Art de Troba tanca aquest 21 de maig el cicle Tunes & Roses

Allau d'estrelles solitàries (La Llàntia, 2014), de Xavier Baró, va ser triat per la crítica com a millor disc de folk als Premis Enderrock. El músic el presentarà aquest 21 de maig al Jamboree de Barcelona, a la recta final del cicle Tunes & Roses, i dissabte 23 protagonitzarà el programa Tradicionàrius a Ràdio 4.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat