Etiqueta joan garriga

Camps i músiques sensuals

Eròtic Giust i Joan Garriga & Galàctic Mariatxis, el 20 de juliol al Maratafolk

Enmig de camps vallesans, la plaça de Marata acull cada juliol un dels petits festivals més entranyables i encantadors dedicats a la música d'arrel. Enguany es farà el dissabte 20 de juliol i hi actuaran Eròtic-Giust i Joan Garriga & Galàctic Mariatxis. I com cada any, hi haurà botifarrada popular.

Noves cançons de Joan Garriga

Actua amb Galàctic Mariatxis al Diobar de Barcelona el 13 d'abril

Atenció, agendes barcelonines. El proper dissabte 13 d'abril el soterrani del Diobar rebrà la visita de Joan Garriga i Galàctic Mariatxis, amb noves cançons que aquesta primavera estan rodant i algunes sorpreses que els organitzadors aniran anunciant gradualment. 

Folk i bicicletes a la vora de l'estany

Joan Garriga i Madjid Fahem, a la Festa de Sant Llop de Miànigues el diumenge 2 de setembre

Cada primer diumenge de setembre, Porqueres celebra la Festa de Sant Llop en un entorn bucòlic, l'Església de Sant Romà de Miànigues, a la vora de l'estany de Banyoles. Enguany s'hi podrà veure el duo format per Joan Garriga i Madjid Fahem, l'espectacle de dansa Pilar de dosAstrio, entre altres. 

Acordions, pitos i sardanes

Carles Belda, Joan Garriga, Xavi Lozano i la Cobla Bisbal Jove, a la festa de Sant Llop de Miànigues

El poble de Miànigues, a Porqueres (el Pla de l'Estany), celebrarà diumenge 4 de setembre la festa de Sant Llop. Entre altres, hi actuaran el trio de Joan Garriga, Marià Roch i Carles Belda, el multibufador Xavi Lozano, Mazoni i la Cobla Bisbal Jove.  

'Monstres of rúmbia' a l'Enderrock 242

La revista de novembre encarta un disc recopilatori del projecte col·lectiu basat en la rúmbia

A la revista d'aquest mes (número 242) ens endinsem en el gènere amb cinc acordionistes que reivindiquen la rúmbia com a música popular amb denominació d'origen, i s'hi encarta el disc recopilatori Monstres of rúmbia (EDR Discos, 2015). A partir d'una idea de Carles Belda, Monstres of rúmbia és un recorregut a través de l'atles sonor referencial d'aquest estil al llarg de dues dècades, des de Dusminguet i Pomada fins a Tetuà, Batak i Víctor Pedrol.

Duel d'acordions: Joan Garriga i Carles Belda

Diumenge 6 de setembre se celebra la Festa de Sant Llop de Miànigues, a Porqueres

Diu la llegenda que Sant Llop espantava als mals esperits, i és per això que és el patró de les festes. Traginers indispensables, aquest cap de setmana Carles Belda i Joan Garriga enfilaran cap a Miànigues, un dels pobles del municipi de Porqueres, per animar la festa amb els sons més tradicionals, mentre que Núria Graham hi posarà l'accent indie
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat