Etiqueta karonte

La clau (i la llar) del tango

Marcelo Mercadante presenta el disc 'La llave' a Barcelona i Girona

La ginebra argentina Llave, que històricament ha subministrat combustible i també material de construcció a les cases de camp més humils, dona títol al nou treball de Marcelo Mercadante amb el seu sextet, que és, de fet, el seu emblemàtic quintet ampliat amb veu cantant. Aquesta setmana el presenta a Barcelona i Girona.

Cançons de la mar salada

Javier Ruibal festeja els 35 anys de carrera amb un doble CD i DVD

El setembre passat el cantautor Javier Ruibal va celebrar els seus primers 35 anys de carrera a les muralles de Cadis, amb quatre concerts en quatre nits consecutives i abundants convidats. L'experiència queda recollida ara al treball Javier Ruibal 35 aniversario (Karonte, 2016).

A l'ombra d'El Man Sur

Eliseo Parra, al CAT el 24 d'abril

Eliseo Parra és un dels grans artistes de la música popular arreu de la península Ibèrica. Els seus discos tenen un sabor i un coneixement de causa genuí. I el seu setè àlbum, El Man Sur (Karonte, 2015), no és cap excepció. El títol fa referència a Almansor, cabdill musulmà i pic de la serra de Gredos, però també a 'home del sud', perquè l'il·lustre cantant i multiinstrumentista hi recrea sons i ritmes de diversos racons, però especialment d'Andalusia. El 24 d'abril el presentarà al CAT de Gràcia (22 h).
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat