Etiqueta labyrinth

Cordes amb veu humana

Els habitants del Laberint (4): Derya Turkan

Ja s'acosten els tallers i seminaris de la quarta edició del Labyrinth Catalunya de Cardedeu, i a Sons de la Mediterrània continuem presentant-vos alguns dels seus protagonistes. Avui és el torn de Derya Turkan, mestre del kemence especialitzat en la música clàssica otomana, sobre la qual improvisa.

Antics tresors del cant tradicional grec

Els habitants del laberint (3): Katerina Papadopoulou

De l'11 al 21 d'abril, el IV Labyrinth Catalunya oferirà a diversos espais de Cardedeu –i també al CAT de Gràcia– concerts i tallers vinculats a les músiques de l'Orient Mitjà i el Mediterrani. A Sons us n'anem presentant els protagonistes. I avui és el torn d'una gran cantant grega: Katerina Papadopoulou.

Un viatger dels sons que va trobar a Creta el seu lloc al món

Els habitants del laberint (1): Ross Daly

De l'11 al 21 d'abril, el IV Labyrinth Catalunya oferirà a diversos espais de Cardedeu –i també al CAT de Gràcia– un bon grapat de concerts i tallers vinculats a les músiques de l'Orient Mitjà i el Mediterrani. A Sons us n'anirem presentant els protagonistes. Comencem per l'inspirador de tot: Ross Daly.  

Vallès Oriental i laberíntic

Labyrinth a Catalunya organitza seminaris i concerts del 5 al 24 de maig a Cardedeu i Barcelona

A diferència de l'antic laberint de Creta on el rei Minos va tancar Teseu, el modern centre Labyrinth que Ross Daly dirigeix actualment a l'illa grega té moltes sortides que el connecten amb les músiques modals de l'Orient Mitjà i el Mediterrani. Aquest maig es presenta a Catalunya amb sis seminaris i cinc concerts. 
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat