Etiqueta marçal ramon

Més cambra d'arrel, si us plau!

El duet Criatures, al programa Tradicionàrius de Ràdio 4

El duet d'acordió diatònic i gralla Criatures passaran aquest dissabte 21 de juny pel programa Tradicionàrius a Ràdio 4 per presentar el seu segon disc, Praxinoscopi (Segell Microscopi, 2019). Un pas més, provat i rumiat, en el colorista i elegantíssim terreny de la 'cambra d'arrel'.

Un ball folk diferent

Aires del Montseny eixampla els límits del gènere amb el disc 'Lliure albir'

El 31 de maig l'orquestrina vallesana Aires del Montseny publica el seu primer disc, Lliure albir (Segell Microscopi, 2019): ball folk de nova composició, vestit de gala amb uns arranjaments que n'extreuen la màxima brillantor i un caliu desorbitat. En parlem amb el seu impulsor, l'acordionista Marçal Ramon.

Tothom a jugar

Crònica del concert de Criatures al Tradicionàrius

Gran festa el passat divendres 28 d'abril al CAT de Gràcia. El duet Criatures hi presentava el seu primer disc, Taumàtrop (Picap, 2017), després de guanyar el IX Concurs Sons de la Mediterrània. I no ho van fer sols. Hi va haver molt de joc, molt de trànsit a l'escenari i molts sentiments a flor de pell.

Una orquestrina amb sabor vallesà

Aires del Montseny estrena el seu nou ball a la plaça del Rei de Barcelona

Aquest divendres 16 de desembre l'orquestrina Aires del Montseny estrenarà el seu nou ball de plaça al cicle dels Divendres a la Plaça del Rei. Ball d'envelat traslladat al ball de plaça i un repertori centrat en el Vallès amb el ball de gitanes, i ampliat amb danses vuitcentistes i tradicionals catalanes. En parlem amb l'acordionista Marçal Ramon.

A la taverna del CAT deixen entrar criatures

Ivó Jordà i Marçal Ramon, aquest 18 de novembre

La gralla d'Ivó Jordà i l'acordió diatònic de Marçal Ramon es trobaran aquest dimecres 18 de novembre en una nova sessió de La Taverna del CAT. La cita és al bar del Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia a partir de les 21.30 h, amb entrada gratuïta.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat