Etiqueta mataró

El Pony Pisador a Mataró

El grup de folk actua al Músiques Tranquil·les aquest dijous 13 de febrer

Aquest dijous 13 de febrer, la temporada Músiques Tranquil·les de Mataró potser aparcarà per un dia la seva tranquil·litat. Per què? Perquè hi actua el grup de folk El Pony Pisador, amb la combinació de sea shanties, música celta, havaneres, cants tuvans..., però sobretot ritme, humor i cant compartit. 

La rumba i el flabiol es troben a Mataró

Aquest dissabte 19 d'octubre a la plaça de l'Ajuntament

 La XII Mostra de Cultura Popular i la XI Diada de la Rumba s'han coordinat a Mataró per unir dos dels sons més característics de la ciutat maresmenca: el flabiol i la rumba. Al llarg del dissabte 19 d'octubre hi haurà activitats a la plaça de l'Ajuntament.

Divendres flabiolaire a les Santes

Jazzcat, la Cobla Sant Jordi amb Roger Mas i la Cobla Contemporània, a les festes de Mataró

Mataró celebra enguany els 300 anys de la primera menció documentada dels flabiols a la ciutat. El petit  instrument tindrà un gran protagonisme aquest divendres 26 de juliol, en plena festa de les Santes, amb les actuacions de JazzCat, la Cobla Sant Jordi amb Roger Mas i la Cobla Contemporània

Tres-cents anys de flabiols a Mataró

Els músics de la ciutat maresmenca celebraran l'efemèride al llarg del 2019

El 2019 fa 300 anys de la primera referència escrita del flabiol a Mataró. Una comissió ciutadana de la ciutat ha engegat una iniciativa per commemorar-ho amb un seguit d'activitats. La primera: aquest diumenge 27 de gener, amb una trobada de flabiolaires a la plaça de Santa Anna (12 h). 

Dijous, tranquil·litat i bona música

Jo Jet i Maria Ribot tanquen el cicle de tardor de Músiques Tranquil·les a Mataró

Músiques Tranquil·les, que ofereix actuacions íntimes al bar del Casal del teatre de l'Aliança de Mataró, tanca aquest 13 de desembre la temporada de tardor amb Jo Jet i Maria Ribot. Mentrestant, ja s'ha presentat la programació per al primer semestre del 2019. Entre altres, hi actuarà la guanyadora del darrer Concurs Sons, Clàudia Cabero, amb el seu trio.    

Música refugi a Mataró

Orpheus XXI es presenta al Teatre Monumental en el marc del Músiques Tranquil·les

El projecte intercultural Orpheus XXI, dirigit per Jordi Savall, reuneix joves músics refugiats, estudiants i professionals, mestres i alumnes, representants de diverses tradicions d'arreu del Mediterrani. Aquest dissabte 20 d'octubre cinc d'ells actuaran al Teatre Monumental de Mataró (21 h).

Glosa capgrossa

Les 12 hores de cançó improvisada, el dissabte 14 d'abril a Mataró

Glosa als mercats, glosa castellera, dinar de glosadors, glosa dansada, glosa menorquina, glosa ebrenca, glosa valenciana, glosa mallorquina, glosa basca, glosa principatina i sopar de glosadors. Ah, i homenatge merescudíssim al Tio Rafael. Tot això, a les 12 Hores de Cançó Improvisada, el dissabte 14 d'abril a Mataró.

Tranquil·la calidesa

Anita Zengeza, al Músiques Tranquil·les de Mataró aquest 1 de març

Cada primer dijous de mes sonen Músiques Tranqui·les a Mataró. Aquest 1 de març, la cantautora de Zimbàbue establerta a Barcelona Anita Zengeza protagonitzarà un nou concert (Casal Nova Aliança, 21 h). I mitja hora abans, es podrà escoltar la rapera Joina.   

Aromes de mixtura a Mataró

Flor de Canela actua aquest 11 de gener al cicle Músiques Tranquil·les

D'una de les grans cançons de la gran Chabuca Granda surt el nom de Flor de Canela, quartet nascut a l'Esmuc que es mou entre el folklore llatinoamericà, els sons jazzístics i una gran diversitat de ritmes i repertoris, propis i tradicionals. Aquest 11 de gener seran al Casal Nova Aliança de Mataró (21 h), dins el cicle Músiques Tranquil·les.  

La Diada de la Rumba arriba a Mataró

La Màlaga i Miliu Calabuch tancaran la jornada del 19 de novembre a la capital maresmenca

La Diada de la Rumba, organitzada per la Forcat, celebra la IX edició aquesta tardor amb actes a diverses seus. El proper 19 de novembre l'acció es trasllada a una de les ciutats amb més solera pel que fa a la rumba catalana: Mataró. Hi haurà tallers, projecció cinematogràfica i concerts finals gratuïts. 
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat