Etiqueta tradicionàrius

Cinc veus que s'abracen

El grup de polifonia tradicional Tornaveus, a Tradicionàrius a Ràdio 4

Aquest dissabte 23 de febrer al programa Tradicionàrius a Ràdio 4 hi sonaran cançons i cants tradicionals catalans interpretats en clau polifònica, de la mà del grup Tornaveus, que fa poc que ha presentat el seu primer treball discogràfic al CAT de Gràcia.

Els Quicos viatgen a la Buda de principi del segle XX

El grup tortosí estrena a Barcelona el repertori del seu nou disc

Cançó tradicional, teatre i cinema es troben a l'escenari en el nou espectacle del grup tortosí Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Viatge a Buda, que s'estrenarà aquest 22 de febrer al CAT de Gràcia en el marc del festival Tradicionàrius i que protagonitzarà el seu nou treball discogràfic. 

Pop-folk a flor de pell

Estrenem la primera cançó del nou disc d'Heura Gaya

La cantant i grallera Heura Gaya presenta aquest 22 de febrer el seu primer disc com a solista, Gaya (Segell Microscopi, 2019). El presentarà el 8 de març al CAT de Barcelona, en el marc del festival Tradicionàrius. Per anar fent boca, ja en podeu escoltar la primera cançó: "La teva pell".  

Nit d'arrel sensual

Mousse de Parrús i Eròtic Giust, aquest 15 de febrer al Tradicionàrius

El festival Tradicionàrius acull aquest 15 de febrer una nit de música tradicional, cuplets, poesia, humor i moviment eròtic amb dos joves grups: Mousse de Parrús, que actualitza la tradició dels cuplets catalans, i Eròtic Giust, que combina arts escèniques i poesia reprenent un antic projecte de Marcel Casellas.

Polifonia popular al Tradicionàrius

Tornaveus presenta el seu primer disc aquest 14 de febrer al CAT

Nit de polifonia popular catalana al CAT de Gràcia. Aquest dijous 14 de febrer al CAT de Gràcia (21.30 h) el quintet vocal Tornaveus presentarà el seu primer àlbum, homònim i editat pel segell Ficta, que l'any passat va guanyar el Premi Josep Anselm Clavé.   

Antics tresors del cant tradicional grec

Els habitants del laberint (3): Katerina Papadopoulou

De l'11 al 21 d'abril, el IV Labyrinth Catalunya oferirà a diversos espais de Cardedeu –i també al CAT de Gràcia– concerts i tallers vinculats a les músiques de l'Orient Mitjà i el Mediterrani. A Sons us n'anem presentant els protagonistes. I avui és el torn d'una gran cantant grega: Katerina Papadopoulou.

Galícia i Irlanda, protagonistes a la XII Violinada

La trobada de violins i instruments afins, a Argelaguer del 8 al 10 de febrer

La Violinada, la trobada de corda fregada a Argelaguer, a la Garrotxa, celebrarà la dotzena edició del 9 al 9 de febrer, amb Galícia i Irlanda com a cultures convidades. Com sempre, hi haurà tallers diversos, actuacions i trobades per ballar, cantar i tocar com cal: entre tots.

Nous sons al Tradicionàrius

Clàudia Cabero i Menut, aquest 8 de febrer al CAT de Gràcia

Aquest divendres 8 de febrer, nous sons al festival Tradicionàrius amb dues de les propostes que es van poder veure a la passada final del Concurs Sons de la Mediterrània. Dos trios que ja preparen els seus discos: el del cantautor de la Ribera d'Ebre Menut i el de la cantant barcelonina Clàudia Cabero.  

Mag dels cordòfons

Els habitants del laberint (2): Erkan Ogur

De l'11 al 21 d'abril, el IV Labyrinth Catalunya oferirà a diversos espais de Cardedeu –i també al CAT de Gràcia– concerts i tallers vinculats a les músiques de l'Orient Mitjà i el Mediterrani. A Sons us n'anem presentant els protagonistes. I avui és el torn d'un mag dels cordòfons sense trasts: Erkan Ogur

Trenta anys de folk ibèric

El trio castellà La Musgaña actua al Tradicionàrius aquest 1 de febrer

Aquest divendres 1 de febrer el festival Tradicionàrius té una cita amb una formació de referència del folk castellà, La Musgaña, que actuarà al CAT de Gràcia a partir de les 22 h, oferint un nou espectacle antològic en què sintetitzen tres dècades de trajectòria. 
Pàgina 1 de 14
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat