Etiqueta ball folk

Ball cantat sota la lluna i els llumets

Estrenem el clip de "Dalt del cotxe / Un, dos, rat" de Ballaveu

El duet de ball folk Ballaveu presentarà el segon disc, Ball de nit (Segell Microscopi, 2020) aquest dissabte 29 de febrer al Tradicionàrius. I per anar fent boca, us presentem el clip que el grup ha fet amb una de les peces, "Dalt del cotxe / Un, dos, rat". Folk d'arrel, de quilòmetre zero i sense additius. 

Un ball folk diferent

Aires del Montseny eixampla els límits del gènere amb el disc 'Lliure albir'

El 31 de maig l'orquestrina vallesana Aires del Montseny publica el seu primer disc, Lliure albir (Segell Microscopi, 2019): ball folk de nova composició, vestit de gala amb uns arranjaments que n'extreuen la màxima brillantor i un caliu desorbitat. En parlem amb el seu impulsor, l'acordionista Marçal Ramon.

La màgia del ball folk

Debat, pel·lícula i festa final al CAT aquest divendres 26 d'abril

Aquest divendres 26 d'abril el Centre Artesà Tradicionàrius i l'Associació de Danses a la Plaça del Rei organitzen una trobada al CAT de Gràcia per reflexionar i gaudir de l'esperit participatiu, socialitzador i col·lectiu del ball folk. S'hi projectarà el film Le Grand Bal, i hi haurà taula rodona i ballada final.

Dansa primaveral al cor de Barcelona

El 6 d'abril arrenca un nou cicle dels Divendres a la Plaça del Rei

Més de 34 anys seguits programant ball folk al cor de Barcelona no és poca cosa. Aquest divendres 6 d'abril arrenca una nova edició (la LXVII) de la temporada de danses dels Divendres a la Plaça del Rei amb el grup Niu. I a més dels concerts-ball, hi haurà tallers de dansa i sessions de Plaça del Rei Familiar.

Cinc veus per fer ballar

Ballaveu presenta el disc 'Flors i violes' aquest 8 d'abril en una nova nit de ball folk al Tradicionàrius

Nova nit de ball folk al XXX Tradicionàrius. Però no serà una nit de ball qualsevol, perquè el pes el tindran les veus: hi actuaran el trio de l'Auvèrnia Quaus de Lanla i el duo català Ballaveu, que presentarà el seu nou disc Flors i violes (Audiovisuals de Sarrià, 2016).

A ballar fins a Nadal

Ja està en marxa una nova edició dels Divendres a la Plaça del Rei

El 7 d'octubre passat va arrencar una nova temporada del cicle Divendres a la Plaça del Rei, que ofereix nits de ball folk a l'emblemàtic espai del Barri Gòtic barceloní. Les ballades i tallers s'allargaran fins al proper 25 de desembre, quan el cicle entrarà en hibernació per renéixer a la primavera.

A ballar fins a Nadal!

Arrenca una nova temporada de tardor de les Danses a la plaça del Rei

Ja fa 31 anyets que una colla d'amants del ball folk organitzen trobades de primavera i de tardor a Barcelona. Aquest 2 d'octubre, a la plaça del Rei, el trio occità Cocanha obrirà un nou cicle que culminarà el dia de Nadal, el 25 de desembre, amb La Portàtil FM.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat