Etiqueta folk

Folk per la llibertat

El CAT organitza un concert solidari el proper 24 de novembre

El CAT de Gràcia organitzarà el proper 24 de novembre un concert solidari amb 40 músics dels Països Catalans que volen expressar cantant la seva indignació. L’accés al concert serà lliure, hi haurà taquilla inversa i la recaptació es sumarà a la caixa de solidaritat promoguda per ANC i Òmnium Cultural.

Folk mallorquí arreu del món

Els Valldemossa, a Club Trébol

Tota una institució de la música popular mallorquina, Els Valldemossa, van ser aquest 12 de novembre els protagonistes del Club Trébol a Ràdio 4, amb els comentaris de tres dels seus integrants: els germans Tomeu i Rafel Estaràs i la cantant Genia Tobin, que s'hi va incorporar el 1970.

Kepa Junkera, a Tradicionàrius a Ràdio 4

L'acordionista basc hi presentarà el doble disc Fok

Des que va arribar al FIMPT als anys vuitanta amb el trio Kepa, Zabaleta eta Motriku, Kepa Junkera ha mantingut una relació molt intensa amb els Països Catalans. La relació ha culminat amb un doble disc descomunal, Fok (Satélite K, 2017). El músic en parlarà aquest 4 de novembre al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.

Erotisme, poesia i ritme

L'espectacle Eròtic-Giust s'estrena aquest dijous 26 d'octubre a l'ESMUC

Aquest dijous 26 d'octubre, dins el cicle Dijous Toca Esmuc, s'estrena l'espectacle Eròtic-Giust (19 h, entrada gratuïta), un nou projecte que recupera i reinterpreta una antiga producció del grup Marcel Casellas Sextet Folk.

Kepa Junkera atia el foc del folk català

Publica un doble disc amb més de 200 músics d'arrel d'arreu dels Països Catalans

És potser la producció més ambiciosa editada fins avui en el panorama del folk català. Al doble CD Fok (Satélite K, 2017), l'acordionista Kepa Junkera interpreta cançons, cants i tonades tradicionals amb més de 200 músics de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears i l'Alguer.  

Picanya recorda Vicent Pastor amb una tardor de folk

Hi actuaran Rascanya, Kepa Junkera, Eliseo Parra i Musicants

El Centre Cultural de Picanya dedicarà el seu cicle de música folk a l'entranyable i enyorat músic Vicent Pastor. Entre el 22 d'octubre i l'11 de novembre hi actuaran Rascanya, Kepa Junkera, Eliseo Parra i Musicants.

Guia folk del Trovam

Triem deu concerts de la fira valenciana de la música, a Castelló de la Plana del 9 al 12 de novembre

Entre el 9 i el 12 de novembre se celebrarà a Castelló una nova edició del Trovam, la fira valenciana de la música, amb activitats professionals, la gala dels Premis Ovidi i concerts a diversos espais de la capital de la Plana. A Sons de la Mediterrània n'hem triat deu de relacionats amb el folk i la música d'arrel.  

Ondara és festa

Dolçaines, muixerangues, folk i lutiers, al XXII Festacarrer d'Ondara, del 15 al 17 de setembre

Una de les trobades més emblemàtiques de la música d'arrel als Països Catalans, el Festacarrer d'Ondara, celebrarà la XXII edició entre els propers 15 i 17 de setembre. Hi haurà concerts, aplec de colles dolçaineres, de muixerangues, fira de lutiers, dansà popular i jocs tradicionals.

Guia folk de la Mercè

Triem catorze concerts destacats a la Festa Major de Barcelona

Entre el 22 i el 25 de setembre Barcelona celebrarà la festa de la Mercè. Com és habitual, hi haurà molta música i multitud d'escenaris. A Sons de la Mediterrània hem triat catorze actuacions destacades en el camp de la música d'arrel, començant per la commemoració d'una fita de la música italiana: Bella Ciao. 

Neix la Xarxa de Punts de Trobada

El 16 de setembre es presentarà amb sis hores de música a Cardedeu

Des de fa un temps han anat proliferant a diversos espais els punts de trobada: sessions en què diversos intèrprets de música tradicional interpreten un repertori comú sense assajos ni arranjaments previs. Ara neix una xarxa per coordinar-les, que es presentarà aquest 16 de setembre al Tarambana de Cardedeu. 
Pàgina 1 de 8
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat