Etiqueta l'escala

Música i reflexió a la vora del Mediterrani

El XII Portalblau Festival de Música i Art a la Mediterrània, de l'11 de juliol al 9 d'agost a l'Escala

Ja s'ha donat a conèixer la programació del XII Portalblau de l'Escala. En l'àmbit de les músiques més o menys properes al folk i l'arrel mediterrània, destaquen les actuacions de Paco Ibáñez, Orpheus XXI, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Rusó Sala i Clàudia Cabero

Reflexions rumberes a l'Escala

L'Alfolí de la Sal acull la presentació del llibre 'Els músics gitanos de la rumba'

Aquest divedres 28 de desembre un dels espais més emblemàtics de l'Escala, l'antic edifici de l'Alfolí de la Sal, acull la presentació del llibre Els músics gitanos de la rumba, de Guy Bertrand (19 h). Tot seguit hi haurà concert amb rumberos catalans de Perpinyà, acompanyats dels mataronins Joanet i MiliuCalabuch

Rock, arrels i provocació

Rachid Taha actua aquest 29 de juliol a l'Àgora Grega d'Empúries, dins del festival PortalBlau

Iconoclasta i tradicional a parts iguals, el cantant Rachid Taha actua aquest dissabte 29 de juliol a l'Àgora grega d'Empúries (22.30 h), dins del festival PortalBlau. Una de les personalitats més interessants -i imprevisibles- que han sorgit en les darreres dècades al voltant de la música popular al Mediterrani.   

Existeix la música mediterrània?

El X Portalblau de l'Escala s'obrirà amb Criatures i una taula rodona amb Fira Mediterrània i Sons

La desena edició del festival PortalBlau de l'Escala s'obrirà el 14 de juliol al centre Alfolí de la Sal amb l'actuació del duet Criatures, guanyador del IX Concurs Sons de la Mediterrània, seguida de la taula rodona "Existeix la música mediterrània?", amb la participació dels mateixos músics, el director de la Fira Mediterrània, David Ibáñez, i el periodista de Sons, Jordi Martí Fabra.

Rumba, havanera, farandola...

Música d'arrel i patrimoni històric a la XIX Festa de la Sal de l'Escala

A partir de la seva llarga història com a port de salaó d'anxova i sardina, el poble de l'Escala acull cada setembre un dia de festa al voltant d'aquesta activitat. La XIX edició, el 17 de setembre, inclou una mostra d'oficis mariners, cançons de vora mar, havaneres, rumba catalana i balls populars com la farandola.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat