Etiqueta olot

Vota la Cabreta

El Cornamusam d'Olot se celebrarà els dies 24 i 25 de maig

Després d'obrir una nova línia l'any passat, el festival internacional de la cornamusa d'Olot, el Cornamusam, celebrarà una nova edició el 24 i el 25 de maig. Si fa uns dies ja us parlàvem de la producció Menaix a Truà i la Cobla del So Infinit, aquí us presentem la resta de la programació.

La Cabreta ja es prepara

XXVII festival Cornamusam, els dies 25 i 26 de maig a Olot

El festival Cornamusam d'Olot, dedicat a la promoció del sac de gemecs i un dels esdeveniments de referència pel que fa a la música d'arrel als Països Catalans, celebrarà la XXVII edició els propers dies 25 i 26 de maig. Els grups Riu i Boc seran dos dels protagonistes de la programació d'enguany.

A Olot ja sonen les cornamuses

El Cornamusam 2015 ocupa aquest cap de setmana la capital garrotxina amb moltes novetats

El Cornamusam, el festival internacional de la cornamusa d'Olot, es presenta aquest cap de setmana a la capital de la Garrotxa carregat de novetats. A més de concerts diversos, es recupera el premi de composició Ratafia Russet i es faran desfilar tots els sacaires pel centre d'Olot dissabte a la tarda.

Sacs des del País Valencià fins a l'Iran

El XXIV Cornamusam d'Olot s'avança en el calendari i presenta novetats

Del 19 al 21 de juny, Olot viurà una nova edició del festival Cornamusam, especialitzat en el món del sac de gemecs i organitzat per l'associació El Til·ler. Hi haurà concerts amb sacaires de diversos continents, tocada d'inici i, per descomptat, el Ball de la Cabreta.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat