Actualitzat el 08/09/2016

Els poemes i versions del Sona9 a l'Acústica

Reviu els temes que van interpretar els semifinalistes

Dissabte 3 de setembre l'Acústica de Figueres va acollir la primera semifinal del concurs Sona9 d'enguany. Escolta els poemes i cançons que van interpretar Miaú, Lakaste i El Fugitiu.
Miaú. Foto: Carles Rodríguez

La semifinal va començar amb l'actuació dels vilafranquins Miaú, amb la seva combinació de rumba i funk. El grup, encapçalat per la veu de Gerard Domingo, va interpretar "Ànima germana", "Més gran", "Aire, "Deixa que et contagiï" i "Carícies de melmelada". El Sona9 els va demanar adaptar un poema –"Desfici", de Francesc Parcerisas– i adaptar una cançó al català. En aquest cas, van escollir el hit "Treasure" de Bruno Mars.

El concert va continuar amb Lakaste, quartet pop de Figueres i Girona, autors de cançons melodioses on destaca la veu de Núria Castelló. Lakaste va interpretar "Neu", "L'havanera", "Viatge submarí", "Al meu cap" i "Els prats verds". De la mateixa manera que Miaú, van escollir versionar el poema "Desfici", i van optar per adaptar la cançó "Animal Instinct" dels irlandesos The Cranberries.

La banda bagenca El Fugitiu va descarregar tota la seva combinació de rumba i reggae, música desinhibida per posar punt i final a la semifinal del Sona9 2016 a l'Acústica de Figueres. El Fugitiu va interpretar "Fornera", "Pas a pas", "Agulles sota la pell", "Desig", "Llum" i "Ferran". Van adaptar el poema "Recanto dos sapos" d'Albert Roig, i van adaptar "I Want to Break Free" de  Queen com "Vull fer el meu camí".FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de: