1 - Stardust (Hoagy Carmichael, Mitchell Parish)
2 - I Can’t Get Started (Vernon Duke, Ira Gershwin)
3 - Do Nothing Till You Hear From Me (Duke Ellington, Bob Russell)
4 - Willow Weep For Me (Ann Ronell)
5 - From This Moment On (Cole Porter)
6 - All The Things You Are (Jerome Kern)
7 - Muskrat Ramble (Edward 'Kid' Ory)
8 - Green Dolphin Street (Bronisław Kaper, Ned Washington)
9 - It’s All Right With Me (Cole Porter)
10 - Wave (Antonio Carlos Jobim)
11 - Nobody Else But Me (Jerome Kern, Oscar Hammerstein II)
12 - Blue Skies (Irvin Berlin)
13 - Taking A Chance On Love (Vernon Duke, John La Touche, Ted Fetter)
14 - Georgia On My Mind (Hoagy Carmichael)
15 - Is You Is Or Is You Ain’t My Baby (Louis Jordan, Billy Austin)
16 - Na baixa do Sapateiro (Ary Barroso)
17 - I'm Confessin' (Chris Smith, Al J. Neiburg)
18 - Every Time We Say Goodbye (Cole Porter)
19 - Lotus Blossom (Billy Strayhorn)
Sant Andreu Jazz Band
Jazzing 12. Vol. 1
CD (Temps Record, 2022)

En aquest volum Jazzing 12, podem veure part del treball que la Sant Andreu Jazz Band –dirigida per Joan Chamorro– ha fet durant l’any 2021 i en ell descobrim moltes cares noves. Passa el temps, canvien els músics, però la formació segueix aquí, mantenint el mateix esperit i la mateixa energia.