Des de l'objectiu

Hindi Zahra, A Contrablues, Júlia Colom, Nacho Vegas, Korn, Sexy Zebras, Juan Magan, Gente de Zona, Busted, Gossos, Lakaste i Est Oest

 
Text i fotos: Xavier Mercadé
La cantant marroquí Hindi Zahra (1) va presentar la seva fusió de música elèctrica amb arrels orientals a la sala Barts la nit del 22 de març de 2017 en el marc del Guitar BCN 2017. No gaire lluny, a la sala Apolo, els barcelonins A Contrablues (2) celebraven la seva primera dècada als escenaris.

La versàtil veu de la mallorquina Júlia Colom (3) va ser la protagonista d'un nou concert del Born de Cançons al Born CCM (Barcelona) el divendres 17 de març. Després ens vam dirigir fins a l'Hospitalet de Llobregat, a la sala Salamandra, on se celebrava els Let's Festival amb les actuacions d'un reivindicatiu Nacho Vegas (4) amb el Cor DesaCORd i Hans Laguna (5) de teloner, a favor del projecte educatiu de l'Escola Arcàdia.

Nit de mètal de l'escola dels anys noranta amb un triple cartell excel·lent la nit del 18 de març. Per l'escenari del Sant Jordi Club hi van passar Korn (6), Heaven Shall Burn (7) i Hellyeah (8). Després vam tornar a la Salamandra de l'Hospitalet per descobrir al Let's Festival la descàrrega adrenalínica i rockera dels madrilenys Sexy Zebras (9).

Canvi total de ritme per a la nit del diumenge 19 de març. Al Sant Jordi Club van actuar el badaloní Juan Magan (10) i Gente de Zona (11), creador del hit "La gozadera".

Després d'un grapat d'anys de silenci la banda britànica de pop efervescent Busted (12) va tornar als escenaris, i en vam poder gaudir a la sala Apolo el dilluns 20 de març.

Els manresans Gossos (13) van fer la donació d'una guitarra acústica al Hard Rock Cafè i posteriorment van oferir un acústic per Los 40 Backstage a l'Estudi Toreski de la Cadena Ser, la tarda del dimarts 21 de març.

L'endemà vam anar fins a l'Antiga Fàbrica Damm per inaugurar l'edició 2017 del concurs Sona 9 amb les actuacions dels figuerencs Lakaste (14) i els osonencs Est Oest (15).