La cita gironina engega el dissabte 25 de març amb l'actuació de Txarango

Les novetats musicals de primavera, al Festival Strenes

Més de 40 artistes, entre els quals destaquen Els Amics de les ArtsBlaumutJoan Miquel OliverMishima i Zoo, presentaran a partir de demà dissabte 25 de març les seves novetats discogràfiques al Festival Strenes, la primavera musical de Catalunya. Girona escalfa motors per tornar a convertir-se en la milla d'or de la música del país durant una nova temporada.
Text: Redacció. Fotos: Xavier Mercadé
Aquest dissabte la cita engegarà amb l'actuació gratuïta de Txarango –que s'ha mantingut en secret fins avui mateix– i tancarà el 30 d'abril amb el concert a les escales de la Catedral a càrrec d'Els Amics de les Arts. Entremig, hi passaran un bon grapat d'artistes: Mishima –que ja ha exhaurit les entrades–, Blaumut, PAVVLA, Joan Rovira, Judit Neddermann, Marion Harper...


També es preveu que els concerts de Julieta Venegas –que inaugura la Secció Internacional– i de  Fermin Muguruza siguin un dels moments més especials i màgics d’aquesta edició de la cita. Els concerts de la secció Únics de Dr. Calypso celebrant els 20 anys del disc Toxic Sons (Operative Productions, 1996) i Muchachito oferint un concert familiar seran altres joies del festival.
 
El festival Strenes també programa una gran quantitat de concerts d’entrada lliure a la plaça de Catalunya, amb Gossos, Doctor Prats i Miqui Puig, entre d’altres; a la Sala Yeah Indie Club, amb Renaldo & Clara o Anímic, i als Jardins de La Mercè, amb Fito Luri. L'oferta completa es pot consultar al web del festival.