Escolta a EDR la cançó "Un cop més" del seu nou disc, 'Tou'

Una altra volta de La Terrasseta de Preixens

La Terrasseta de Preixens titula el seu quart treball d'estudi amb el nom de 'Tou' (Kasba, 2017), una paraula que en principi sembla que s'allunya de la idiosincràsia d'una banda com aquesta, de festa major. A EDR n'avancem el tema "Un cop més", que és "l'antítesi del nom del disc, perquè parla de l'eufòria, de les nits de festa, d'aquelles amb pocs records", explica el trompetista de la banda, Ramon Llavall.
Text: Marta Dalmau. Fotos: Malva Fotografia
El grup, format per membres d'Igualada i Tàrrega, enceta una nova etapa musical de manera atrevida, reservant un espai sonor més pop als sintetitzadors i teclats. El productor Mark Dasousa els ha acompanyat cap a aquest nou camí més electrònic, on també entra alguna cançó més tova de les habituals en el grup. Això sí, La Terrasseta de Preixens remarca que la festivitat a la qual tenen acostumat el públic "no s'ha perdut". 

Una de les cançons que formaran part d'aquest nou disc és "Un cop més". El cantant i acordionsita del grup, Albert Sala, n'explica que és un tema "pop-rock amb tocs electrònics molt festius, d'aquells que et fan moure les cames". 

Ara només queda esperar la sortida del disc, que, tot i que no té data exacta de publicació, es preveu per a final del mes d'abril.