El duet presenta el nou treball aquest vespre al Born de Cançons

Mireia Vives i Borja Penalba tracen 'Línies en el cel elèctric'

Als crèdits del disc que estrenen aquest 19 de maig Mireia Vives i Borja Penalba s’hi inclou aquest text: “Aquest disc és un conjunt d’illes-cançó, un homenatge als paisatges i a les persones que formen el nostre univers, una etapa més de la nostra particular Odissea”. Unes hores abans que els dos músics inundin cors i ànimes amb 'Línies en el cel elèctric' (Mésdemil, 2017), a EDR avancem la cançó que posa nom al segon disc dels valencians.
Text: Marcel Pujols. Fotos: Lorena Perales


El tema que estrenem és una bona representació del que serà el nou treball, ja que la primera part sona íntima i propera com ens tenia acostumats el duet, i després a la segona s’hi afegeix l’acompanyament d’una banda que sona contundent i detallista alhora. Vives i Penalba s’han conjurat amb músics com Sergi Carós (baix i veu), Oest de Franc (guitarra elèctrica i veu) o Iol Cases (bateria), que fan de banda base. A més, també han tingut les intervencions de Berta Iñíguez (a la flauta i veus), El Cifu (a les guitarres) i Marc Serrats a la rumba del tema “Casablanca”.

Després de treballar plegats en L'amor fora de mapa (Mésdemil, 2016), posant música als versos de Roc Casagran inclosos en la novel·la homònima, ara publiquen un disc de temes propis. Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017) sortirà sencer a Bandcamp aquest divendres a partir de les 22 h, just després del concert que la parella farà al Born de Cançons. A la resta de plataformes digitals es podrà escoltar a partir del 30 de maig. Entre les properes dates de presentació destaquen el concert al Festival de Música i Lletra de Xàtiva el 3 de juny i el de la Fira de Comarques de València el 23 de juny.