Vilanova i la Geltrú acollirà la segona edició del festival a la vora del mar

Els Amics de les Arts, Joan Rovira i Blaumut passaran per El Tintorera

Considerat pels promotors com 'El petit festival sobre el Mediterrani', la cita musical de la platja vilanovina que se celebra al club La Daurada programa enguany un cartell de luxe del panorama del pop català. L’escenari del Moll de Ponent reunirà Els Amics de les Arts, Blaumut, Joan Rovira, Buhos, Pantaleó, Crossing i els dos darrers confirmats, Porto Bello i Tildo Muxart.
Text: Redacció. Fotos: Michal Novak, Pinapli i Noemí Elías

La segona edició de la cita tindrà lloc el diumenge 30 de juliol, i enguany El Tintorera arriba amb ganes de consolidar-se com un dels certàmens musicals de petit format de referència a Catalunya. La novetat serà la unificació dels dos escenaris, ja que tots els grups es podran veure al mateix espai, a la mateixa Daurada Beach Club de Vilanova i la Geltrú.

Entre els grups que arriben al festival amb nou àlbum sota el braç hi ha Els Amics de les Arts, que enguany han presentat el seu quart disc d'estudi, Un estrany poder (Sony, 2017); Joan Rovira, que torna amb una segona entrega enèrgica i esperançadora, Encara tenim temps (Satélite K, 2017); Blaumut, que fan l'Equilibri (Música Global, 2017) introduint elements electrònics a la seva sonoritat, o Pantaleó, que a principi d'any van presentar un nou capítol de pop colorista amb L'apartament (Música Global, 2017).