EDR : Trau: «Ens agrada deixar-nos influir pel surrealisme i la música popular catalana»

Estrenem la cançó que dóna nom al seu segon disc, 'Saltar el mur'

El segon salt de Mr & Mrs Jones

Com si d'una cursa d'obstacles es tractés, Mr & Mrs Jones ja tenen a punt el segon disc, una crida optimista a trencar barreres i combatre les dificultats professionals i personals. Keco Pujol i Marta de Paco expliquen a EDR quins són els murs que han enderrocat en aquest nou treball.
Text: Sandra Tello. Foto: arxiu Mr & Mrs Jones
Ni quinze dies (autoeditat, 2014) va ser el primer salt discogràfic del duet de Sant Celoni, i ara fan balanç dels seus primers temps amb un nou àlbum, Saltar el mur (Temps Record, 2016): "Han estat dos anys en què moltes de les expectatives que teníem no s’han complert, dos anys de resistència a un mur constant que hem anat trobant en la indústria musical: el més decebedor ha estat comprovar que no hi ha circuit de música en directe i en el poc que hi ha o bé les condicions són precàries o bé l’accés està molt limitat. Aquest és un dels murs que ja hem saltat: ens hem relaxat i estem buscant fórmules diferents, que ja altres companys proven, per poder fer concerts, que és on realment gaudim". Però el concepte de 'mur' va més enllà: "Té connotacions de superació personal, de risc, de vida, de color i aire fresc". A EDR podeu escoltar la cançó que dóna nom al treball, la qual està inspirada en "una parella amiga nostra, que ens explicava totes les dificultats que van tenir per poder estar junts". Però sempre des d'un punt optimista: "Les cançons giren al voltant de tots els impediments que ens anem trobant i com els anem 'saltant' sense por del que hi ha al darrere del mur".

El passat 3 de desembre el duet va presentar el disc a casa, i la propera data ja serà l'any vinent: el 21 de gener a la Festa Major d'hivern de Santa Maria de Palautordera.