EDR : Mercè 2020

Estrenem el clip "Els mesos de l'any"

El gener és el primer... per Dàmaris Gelabert

És una de les figures més seguides pel públic infantil. Dàmaris Gelabert publica el DVD Canta! vol. II (Tot Sona Records, 2016), i a Enderrock estrenem el videoclip oficial d'una de les seves cançons, "Els mesos de l'any".
Text: Jordi Martí i Fabra. Fotos: arxiu Damaris Gelabert
Per aprendre els mesos de l'any a ritme de rock no hi ha res com aquesta cançó, inclosa al nou treball d'una de les personalitats que millor saben connectar amb els nens i les seves inquietuds, la cantant i pedagoga Dàmaris Gelabert. Per il·lustrar-la, ha rodat un espectacular videoclip amb la col·laboració dels nens de l'escola Viulamúsica de Cardedeu, que han reproduït amb força gràcia tota l'estètica del rock de grans estadis, incloses guitarres esmolades, cors abundants, fans entregades i personal de seguretat amb cara de pocs amics.



Els músics que han enregistrat aquesta cançó, amb lletra d'Eulàlia Canal, són Josep Pérez 'Cucurella' al baix, Arnau Figueras a la bateria, Jordi Pegenaute a les guitarres i Àlex Martínez als teclats. "Els mesos de l'any" és un dels tretze nous videoclips que formen el DVD. Altres temes que hi surten en forma de cançons són la piscina, les fruites i les verdures, la il·lusió d'imaginar què serem quan siguem grans o la fascinant personalitat de Charles Chaplin.

Mentrestant, Dàmaris Gelabert serà del 27 al 31 de desembre al Teatre Victòria de Barcelona presentant l'espectacle familiar M'agrada el Nadal, que parteix d'una de les seves cançons més conegudes i incorpora al muntage l'actor David Cuspinera. 

També prepara la presentació de La vida és música, una sèrie de funcions escolars al teatre Poliorana de Barcelona, del 14 al 23 de febrer. L'espectacle, amb elements biogràfics i la participació de músics i actors, fa un recorregut per la importància de la música i la cançó en la vida dels infants, a través de les cançons més conegudes del repertori de l'artista.