EDR : L'Últim Indi: «A la gent que escolti el disc li arribarà una ventada d’aire fresc»

Estrenem la cançó "Spank Me" del primer EP del duo, 'Diferència'

Dubcat, alternativa al mestissatge

Dubcat és el nom del grup format per Joan Llobera i Marc Taulé. Acaben d'arribar i ho fan per marcar la diferència, com una alternativa al mestissatge que domina el país. Tant clar ho veuen que el proper 5 de maig trauran el primer EP amb el mateix nom i significat, Diferència (Kasba, 2017), compost per quatre cançons: "Spank me", "La Bala", "Smash" i "Guspira". A EDR n'avancem la primera.
Text: Marta Dalmau. Fotos: Arxiu Tresdeu
"Spank Me" és el primer tema de l'EP que ha estat postproduït i mesclat pel productor valencià Mark Dasousa (Zoo, Aspencat). Marc Taulé presenta "Spank Me" com una cançó que funciona com a al·legat a l'alliberament sexual, per "deixar-nos de tonteries, acceptar tots els tipus de sexualitat i passar-nos-ho bé".

El tema segueix amb l'estil electrònic del single "A Temps" que el grup va presentar el passat mes de novembre. A més, també manté la veu de la barcelonina Marta Trujillo (Sound Six), una de les més destacades del soul i el reggae català, que serà present a les quatre cançons de l'EP Diferència (Kasba, 2017).



Més endavant i pocs dies abans de la sortida a la venda del treball el 5 de maig, Dubcat publicarà el videoclip del tema "Spank Me", treballat pel director Pau Berga, pare de grans clips com "El cap per avall" de Zoo o "Vida" de Smoking Souls. El duo català ja està treballant en més temes que formaran part del seu primer àlbum d'estudi, que tenen pensat presentar passats els mesos d'estiu.