EDR : Judit Neddermann: «Vaig sempre amb el cor obert i he hagut d'aprendre a protegir-me»

Des de l'objectiu

Els Amics de les Arts, The Last 3 Lines, Itaca Band, Future Islands, De Paper, Raimon, Enderrock Sona, El Desconcert d'iCat.cat i Cantània

 
Text i fotos: Xavier Mercadé
Els Amics de les Arts (1) va fer la seva primera nit triomfal de les tres que tenien programades a la sala Barts (Barcelona) el dia 4 de maig per presentar les cançons d'Un estrany poder (Warner, 2017).

El CurtCircuit va portar a la sala La [2] el rock paisatgístic i elaborat de The Last 3 Lines (2) el 5 de maig, en un concert des del qual se sentia el brogit de centenars d'espectadors saltant alhora a la sala gran de l'Apolo amb la presentació d'Explosiva (Halley Records, 2017), el nou disc d'Itaca Band (3).

El pop electrònic de Future Islands (4) amb el sorprenent frontman Samuel Herring al capdavant va aconseguir esgotar les entrades de la sala Razzmatazz la nit del 6 de maig.

El diumenge va tocar anar a una matinal infantil al Bornet de Cançons amb l'espectacle Dins la panxa del llop de la companyia De Paper (5) amb Núria Lozano (La Carrau) i Joan Alfred Mengual. Al vespre ens vam acostar al Palau de la Música Catalana, on l'històric Raimon (6) oferia el tercer concert dels dotze que té programats per acomiadar-se dels escenaris.

El 8 de maig a l'Antiga Fàbrica Damm es va celebrar la sessió mensual de l'Enderrock Sona amb les actuacions de Màia (7) i Blaumut (8). Posteriorment ens vam dirigir fins a la sala Apolo, on l'emisora de ràdio iCat.cat celebrava la segona edició d'El Desconcert amb parelles impossibles com les formades per David Carabén (Mishima) i Maria Arnal (9), Guillem Roma i Obeses (10), El Petit de Cal Eril i Pavvla (11), Animal amb Raynald Colom (12), Les Sueques i Museless (13) o Manel amb P.A.W.N. Gang (14).

Cada any se celebra la Cantània (15) amb minyons dels instituts i escoles d'arreu del país. Ens vam acostar a L'Auditori de Barcelona per veure aquesta obra coral el dia 9 de maig.