El Punt Avui Televisió inclou un espai musical al magazín 'L'illa de Robinson'

Enderrock TV a la petita pantalla

El dia de Sant Jordi s'estrena oficialment l'emissió d'El Punt Avui Televisió, un nou projecte periodístic a la xarxa televisiva nacional, que inclourà l'espai 'Enderrock TV' amb entrevistes i concerts acústics. La nova programació tindrà com a principal referent el magazín diari 'L'illa de Robinson', presentat pel periodista Eduard Berraondo de 19 a 23 h, que inclourà diverses seccions d'actualitat i la participació de publicacions com 'Enderrock' i 'Sàpiens'.
Text: Redacció. Fotos: Arxiu Enderrock.
Enderrock TV torna a la petita pantalla, i ho farà amb un nou format que oferirà diàriament l'actualitat musical catalana de dilluns a divendres. L'espai, presentat per la periodista Elisenda Soriguera, s'emetrà al final del magazín L'illa de Robinson, al voltant de les 22.45 h, i inclourà una entrevista en directe i la interpretació d'una cançó en format acústic a càrrec d'alguns dels principals artistes de l'escena catalana.

El dimecres 23 d'abril Joan Dausà serà l'encarregat d'inaugurar Enderrock TV, presentant una de les cançons del seu nou disc, On seràs demà? (Cameo, 2014); l'endemà, dijous 24, hi passarà Sanjosex per estrenar un acústic del nou àlbum Festival (BankRobber, 2014); el divendres 25 es parlarà del retorn de Glaucs, amb el seu nou treball Hem conegut la nit (Música Global, 2014). La setmana següent, el dilluns 28 Samitier presentarà el seu disc Els tambors són nostres (The Indian Runners, 2014), i el dimarts 29 el músic Carles Querol portarà el seu projecte en solitari 4 Hiverns4 Hiverns (Picap, 2014)–.

El periodista Eduard Berraondo serà el conductor del magazín L'illa de Robinson, que es programarà de dilluns a divendres de 19 a 23 h a El Punt Avui Televisió. El programa es tancarà cada dia amb una actuació gràcies a la col·laboració amb el Grup Enderrock, amb la voluntat que l'escena catalana sigui també protagonista a la televisió i apostant perquè la música en directe i els grups tinguin el seu propi espai d'actualitat.

Aquesta no serà l'única aparició del Grup Enderrock a El Punt Avui Televisió: cada dilluns de 22 a 23 h les revistes i projectes editorials seran presents en un espai de tertúlia que donarà un cop d'ull a productes ‘amics' dels de l'emissora.