EDR : Natalia LaFourcade, The Fleshtones, Atom Rhumba, Los Chicos, Mayte Martín, Buger Invasion, Seward, RavenEye i Mando Diao


Natalia LaFourcade, The Fleshtones, Atom Rhumba, Los Chicos, Mayte Martín, Buger Invasion, Seward, RavenEye i Mando Diao

La mexicana Natalia LaFourcade (1) va aconseguir esgotar totes les entrades per al seu concert a la sala Apolo (Barcelona) el vespre del dijous 15 de febrer. La mateixa nit a la sala Marula Cafè els històrics novaiorquesos The Fleshtones (2) van fer esclatar el seu terratrèmol pop al carrer Escudellers. No per molt vist el seu directe deixa de ser efectiu. Com a teloners van oficiar els barcelonins The Outside Hours (3).

L'endemà vam anar fins la sala La [2] per gaudir d'una bona nit de rock'n'roll etílic i encomanadís dels madrilenys Los Chicos (4) i els bascos Atom Rhumba (5). Unes escales més amunt, a la sala gran de l'Apolo, la barcelonina Mayte Martín (6) inaugurava una nova edició del Curtcircuit.

La mateixa sala Apolo va ser la seu de la presentació del segell Burger Records durant tota la tarda i la nit del dissabte 17 de febrer. Pel mal il·luminat escenari hi van passar bandes com els sempre provocatius Dwarves (7), els inclassificables The Garden (8) o els guitarrers Wand (9).

El diumenge 18 es va fer la darrera representació de Seward Rise Superstar (10) a L'Auditori, un espectacle on el polifacètic músic barceloní va agafar la partitura de l'òpera-rock Jesus Christ Superstar d'Andrew Lloyd Webber, la va girar com un mitjó i va fer el que li hi va donar la gana  amb l'escenografia de Sebastià Brosa i la dramatúrgia de Jordi Oriol. El resultat? Un espectacle fascinant tant en el pla sonor com visual.

El britànics RavenEye (11) van oferir un espectacular concert guitarrer a la sala Razzmatazz III la nit del dimarts 20 de febrer.

El grup suec Mando Diao (12) va tornar a actuar a la ciutat de Barcelona portant les seves energètiques cançons a la sala Apolo el dimecres 21 de febrer.