Avancem tres temes del segon disc

Illa Carolina encén la 'Bengala'

"Ja no et surt estimar-me", "La sort dels rius" i "Punt mort" són tres de les noves cançons gravades pel quintet barceloní de pop Illa Carolina, que estrenem aquesta setmana a EDR. Els temes formen part del seu segon disc, 'Bengala' (Buenritmo Records, 2014), que posaran a la venda el proper dilluns 19 de maig, i que és un al·legat desesperançat sobre com cremar les etapes d'una ruptura amorosa.
Text: Elisenda Soriguera. Fotos: ARxiu Enderrock
Després de la publicació del seu primer disc homònim ara fa un parell d'anys, Illa Carolina (Buenritmo/LAV, 2012) –produït per Miqui Puig–, la banda encapçalada per la veu de Carol Badillo torna a posar foc a la metxa amb un segon treball titulat Bengala. El nou àlbum, presentat amb una inquietant portada, inclou una desena de temes al voltant de les relacions amoroses.

La cantant d'Illa Carolina revela a EDR el contingut de les tres cançons d'avançament que podeu escoltar aquesta setmana: un procés que va de la desesperança a la mort i el caos final, per tornar a començar una nova vida.


"Ja no et surt estimar-me": "Perquè no ve d'un dia. Però és un dia quan t'adones que s'ha acabat. I ja no ets part de l'altre, però no vols deixar de ser-hi a prop. La gent et dóna suport amb aquella merda de condescendència. I vols desaparèixer, però no per estimar-te, vols desaparèixer per descomponre't i recrear-t'hi de gust. Sense que res ni ningú et toqui els collons, sense haver de fer-te forta ni fingir".


"La sort dels rius": "És la mort. Tot i demanar veritats per poder fer-nos a la idea del que sigui, ens inventem un escenari per creure que ens seguirem veient i notant per tots els llocs on hem passat".
 


"Punt mort": "És millor rebentar. Que passi alguna cosa. I que després passi el temps. Però que passi alguna cosa que ens sacsegi. Perquè ara mateix tot és igual. Que torni la vida si ha de tornar. Jo només puc fer una cosa: adormir-me. I que les conseqüències decideixin per nosaltres".