Estrenem "Et faré feliç", un nou tema del disc 'Superherois'

Els herois quotidians dels vilafranquins
Via Límit

El quintet de Vilafranca del Penedès Via Límit presenta el seu primer disc, 'Superherois' (Krik Music, 2014), que sortirà a la venda el proper 3 de juny. L'àlbum ha estat enregistrat als estudis Revital Records de Barcelona amb el productor Marcelo Frajmowicz. El grup de pop-rock va ser finalista del Sona 9 l'any 2013, i enguany debuta discogràficament després d'haver avançat alguns temes com "Viu amb mi" o "Tornarem a somiar". A EDR estrenem el seu himne teenager de pop de guitarres "Et faré feliç". 


Text: Carla Benito. Fotos: Arxiu Enderrock
Via Límit va néixer a final del 2010 i està integrat per cinc joves entusiasmats pel pop i el rock adolescent: Ian Garcia (veu), Roger Vila (baix i veus), Nil Romagosa (bateria), Jaume Marcé (guitarra) i Sergi Moreno (guitarra). L'any 2012 van gravar la primera maqueta i el febrer del 2013 van publicar l'EP Mil i una nits, amb sis cançons gravades a La Atlántida Estudio.

Els vilafranquins recorden així els primers temps: "Vam començar fa quatre anys gravant una maqueta amb influències del pop-rock català, de grups com Lax'n'Busto, i ens hem anat acostant més a les influències nord-americanes de bandes com All Time Low o Simple Plan. No fem el pop-punk americà tan dur, sinó que intentem crear un estil particular fent una mescla entre el pop-rock català amb arranjaments del pop-punk americà".

Després d'haver quedat entre els vint finalistes del concurs Sona 9, Via Límit afirmen: "No ens vam aturar i vam continuar explicant les coses que passaven al nostre voltant: com vèiem el món i com aquest afectava les nostres amistats". El proper 3 de juny llançaran el seu primer llarga durada, Superherois, una col·lecció de cançons directes a base de pop-rock adolescent.Herois quotidians
Superherois
és un àlbum que parla de les "sensacions, l'esforç, les pèrdues, l'amor i el dia a dia", asseguren, amb un repertori de cançons fresques carregades d'emocions i sentiments. "A l'hora d'escriure les lletres cadascú té la seva manera particular de crear. Ens inspiren els temes quotidians, les històries que passen al nostre voltant. Al disc parlem de com es pot sobreviure en la realitat actual, de totes les persones que contribuïm, dia rere dia, perquè la vida no sigui tan dura i que ens intentem ajudar entre tots a seguir endavant", apunten."Et faré feliç" és una cançó en homenatge als seus orígens, a l'Alt Penedès, i als seus primers temps musicals: "Volíem dedicar una cançó al lloc d'on venim, Vilafranca del Penedès. En certa manera hem escrit aquesta cançó per fer un homenatge a la Festa Major de Vilafranca i també a un dels grups de rock català que ens han marcat des de petits: Lax’n’Busto".