La banda actuarà al festival FiraB! de Palma el proper 5 d'octubre

Presentem 'Bruixes', el nou àlbum de Salvatge Cor

L'estiu passat els membres de Salvatge Cor entraven a l'estudi per començar a gestar 'Bruixes' (Discmedi, 2019), que han estrenat aquesta setmana, dos anys després de proclamar-se guanyadors del Premi Joventut del Sona9 2017. Si en l'últim treball es definien sota el concepte 'pop post-Bowie', en aquest EP han anat una mica més enllà. 
Text: Enderrock. Fotos: Laura González Guerra, Carles Rodríguez i Arxiu grup.
"Hem entrat en un terreny sonor nou, aquest disc és més dream pop i menys garatge", explica Llorenç Romera, la veu del grup.  Amb influències de grans artistes com DeerhunterAlvvays i també de Jordi Bastida (a la producció), el quartet balear llança nou temes que confirmen "aquell principi minimalista de menys és més", i a més, aposten per la col·laboració d'artistes emergents amb la veu de la també mallorquina Maria Jaume Martorell, que podem sentir en la cançó "Flor de fusta", presentada com a avançament el passat mes de març. 

La poesia continua sent cabdal en el procés creatiu de les obres de Salvatge Cor, que en aquesta ocasió s'inspira en el relat breu "En Met de les Conques" d'un dels seus referents literaris, Víctor Català. "Jo vaig començar a escriure amb poesia, però el compositor musical s’ha menjat el poeta", assegura el cantant. Tot i així, en el repertori d'estrena s'hi intueix un aire d'alliberament i lleugeresa que ja forma part de la identitat del jove quartet mallorquí. 

El grup presentarà a casa les noves cançons, el proper 5 d'octubre a la Fira B! de Palma, i el 16 de novembre actuarà a la Jazz Cava de Vic.