La banda vilanovina acaba de treure disc i n'estrenem el primer videoclip

Carquinyolis, cava i espelmes al nou videoclip de Mareta Bufona

Després de gairebé un any que Mareta Bufona comencés a donar pistes sobre el proper treball amb la cançó "La taula d'en Bernat", el passat mes de novembre va publicar els deu temes inèdits que conformen el segon llarg d'estudi, 'L'amic mecànic' (Bones Festes, 2019), una nova fornada del seu característic "pop a la bruta". "Tothom espera" és el nou videoclip de la banda.
Text: Redacció. Fotos: Arxiu del grup


L'audiovisual dirigit per Gem Bernadó compta amb l'aparició especial de Maria Carme, la senyora de la qual podria estar parlant la lletra de "Tothom espera" i que ens faria preguntar-nos què és el que hi ha més enllà de la vida. La protagonista surt acompanyada de Llorenç Orriols, Marc Bala, Roger Ribera i Sergi Rigol, integrants de Mareta Bufona, i d'un yorkshire terrier que s'encarrega de donar el toc eixerit a la història.

Una taula amb carquinyolis, fotos de rodet i copes de cava fent oda a la vida són l'escenari principal de l'audiovisual, que contrasta amb el to cru i realista dels versos ("pensa si hi haurà un més enllà on retrobar els seus amics i saludats i potser alguns dels seus amants").