Projecte Mut estrenen la nadala "Goigs de Nadal"

Per Nadal, cada ovella al seu corral

Projecte Mut estrenen una versió d'una nadala tradicional eivissenca, Pau Riba es torna a acompanyar de De Mortimers en el seu ja tradicional espectacle nadalenc, Òpal versiona "Santa Nit", Quim Vila regala un disc on actualitza les cançons tradicionals nadalenques i Ramon Mirabet presenta un clip de la cançó "Nadal". Els músics se sumen a les Festes de Nadal!
Text: Elisenda Soriguera. Fotos: arxiu enderrock

Projecte Mut
El duet Projecte Mut s'apunta a les festes nadalenques amb la cançó "Goigs de Nadal", un tema popular eivissenc que Joan Barbé i David Serra han arranjat de nou per desitjar bones festes a tots els seus seguidors.


 
Òpal
La cantant Gemma Padrós i el guitarrista Vicenç Roca han adaptat "Santa Nit" per felicitar els seus seguidors en aquestes dates tan especials. Així és com el duet Òpal desitja bones festes i un feliç 2014 a tothom.Quim Vila
Nadales pel dret a decidir... sí-sí!!! (autoeditat, 2013) és el nom del darrer disc de Quim Vila. El cantautor de Moià presenta un recull de cançons per escoltar on line o descarregar gratuïtament des del seu web, en el qual ha reformulat peces tradicionals amb els temes més actuals en referència a la consulta. Així "El rabadà" es converteix en "El que va a errar" o "Santa Nit" esdevé "S'han renyit".

Pau Riba i De Mortimers
Entre els torrons i el caganer, el Nadal català ha incorporat els darrers temps al seu imaginari Jisàs de Netzerit, l'espectacle transgalàctic que cada any s'empesquen Pau Riba i De Mortimers al fil de l'actualitat. Enguany es titula La Boa quetelene i ja s'ha pogut veure al CAT de Gràcia. Ara girarà per Mataró, Les Borges Blanques, Lleida, Sabadell i Guissona.

Ramon Mirabet
Ja es pot descarregar des del web de Ramon Mirabet la seva cançó per a aquestes festes. El músic de Sant Feliu de Llobregat ha presentat també un clip de "Nadal":