Per Xavier Mercadé

Keane, Ovidi25, Serrat i Sabina, Angel Olsen, Dream Theater, Gloryhammer, Coque Malla, Sabaton i Sabor de Gràcia, entre altres

Text i fotos: Xavier Mercadé.
Feia temps que Keane no passaven per Barcelona i se'ls trobaven a faltar. Per això van aconseguir esgotar les entrades del Razzmatazz la nit del 23 de gener.

Qui també van esgotar les entrades el dia següent va ser el col·lectiu Ovidi25 a Cotxeres de Sants en la inauguració del BarnaSants 2020.

Serrat i Sabina van portar la seva gira 'No hay dos sin tres' al Palau Sant Jordi el dia 26 de gener. L'endemà vam anar fins la sala Razzmatazz per gaudir del talent d'Angel Olsen.

El 27 de gener el Festival Mil·lenni ens va portar el talent del virtuós contrabaixista Avishai Cohen al Teatre Coliseum. També vam trobar grans dosis de virtuosisme instrumental el dia 29 de gener al Sant Jordi Club amb els metàl·lics Dream Theater.

Més heavy per tancar el mes de febrer a la sala Razzmatazz II amb els víkings Gloryhammer. Un concert que vam combinar amb el de Coque Malla a la sala gran del Razz per cortesia del BCNGuitarFest.

Una gran festa és la que va muntar Joe Crepúsculo a la sala Apolo l'1 de febrer per donar la benvinguda a l'any xinès de la rata.

El post-rock i els llargs desenvolupaments d'Explosions in the Sky van omplir tots els racons de la sala Barts el dia 3 de febrer.

Aplec heavy al Sant Jordi Club la nit del 4 de febrer. Els amfitrions van ser els Sabaton i el seu rock combatiu però van venir precedits d'Apocalyptica i els seus violoncels, i els Amaranthe.

Sabor de Gràcia van celebrar el seu quart de segle d'existència amb un concert al Palau de la Música el 5 de febrer, organitzat pel Festival Mil·lenni, i amb col·laboracions de músics de Txarango, La Pegatina Balkan Paradise Orquestra, entre molts altres.