Estrenem el nou tema de la banda, inclòs al proper EP de Cabot

Cabot destapa les vergonyes d'Europa al nou senzill «Tu d'on vens?»

Cabot presenta el primer avançament de l'EP que publicarà a finals d'estiu, el segon àlbum d'estudi de la banda. El quartet mallorquí porta bon ritme a nivell compositiu, però també evolutiu. Triomfadors en la nit dels Premis Enderrock Balears 2019 -en què van endur-se els guardons a Millor Artista Revelació i Millor Cançó amb Llengües (Produccions Blau, 2018), el seu disc debut-, van deixar espai a l'expectativa per aquest segon disc que és a punt de venir i que tot just descobreix el primer tema, "Tu d'on vens?", en exclusiva per Enderrock
Text: Anna Tisora. Fotos: Laura G. Guerra.


Aquesta nova pista de Cabot deixa entreveure cap a on es redirecciona la sonoritat de la banda, així com la continuïtat temàtica de compromís social en què ja havien banyat la primera entrega. "Tu d'on vens?" és un tema precís i crític que posa al centre les vergonyes d'Europa, la misèria que empeny i la memòria que no ha tingut respecte a la crisi dels refugiats. Tot en una tonada amb regust al folk-rock contemporani que ja indentifica la formació. 

L'audiovisual que acompanya "Tu d'on vens?" és un clip il·lustrat dirigit per Manuel B. Ramis i realitzat per Rubio Productions que dibuixa els quatre integrants en un fons variant que combina els colors vermell i negre amb imatges conceptuals de contextualització.