Des de l'objectiu

Koko-Jean+Dani Nel·lo, Sidonie, Corcobado, Los Mambo Jambo...

Text i fotos: Xavier Mercadé.
Koko-Jean And the Tonics acompanyats pel saxofonista Dani Nel·lo han començat una gira per Centres Cívics de la ciutat de Barcelona dins del programa de Barcelona Districte Cultural. El primer concert va ser al Centre Cívic Urgell el passat 29 de setembre.

El dia abans de l'edició del disc El regreso de Abba (Sony, 2020), els Sidonie van fer un petit tast en acústic a la Galeria La Plataforma (on està exposat l'original de la portada obra de l'artista xilè Matías Krahn) la vesprada del dia 1 d'octubre.

El sempre intens i enigmàtic músic madrileny Corcobado va poder presentar-se a la sala Wolf de Barcelona la nit del 3 d'octubre.

L'endemà, a l'hora del vermut, Los Mambo Jambo van ser els encarregats de fer els darrers concerts en tres sessions de la Sala Rocksound. Una data trista en el circuit rocker de Barcelona que va servir per acomiadar-nos de tan emblemàtic local.

El dia 8 d'coctubre, músics com Johnny TarradellasMarina Rossell o Mishima van voler donar suport al Gimnàs Social Sant Pau del barri del Raval actuant desinteressadament al sostre del local per denunciar el seu proper desnonament. Després ens vam acostar fins l'Antiga Fàbrica Damm per viure una nova sessió de l'Enderrock Sona amb les actuacions de Pol Fuentes i de La Pegatina.

Al dia següent vam anar fins a Cerdanyola del Vallès per viure una jornada del seu Festival Internacional de Blues amb les actuacions d'A ContrabluesJodie Cash i Dani Nel·lo y los Saxofonistas Salvajes.

El 14 del 10 el Guitar Fest va poder reprendre la seva activitat suspesa pel confinament amb l'actuació del cantautor gallec Andrés Suárez a la sala Barts de Barcelona.