L'ajuntament impulsa una nova cançó de nadal, composta per Ireneu Grosset a partir d'una lletra de la poetessa ​Meritxell Cucurella-Jorba

«Serem aurora», la nadala esperançadora de Lleida

“Serem aurora” és la nadala impulsada per l’Ajuntament de Lleida amb la voluntat de poder crear una obra musical que, per una banda, doni esperança a la ciutadania en aquests moments socialment tan complicats, i per l’altra, serveixi per visibilitzar la potentíssima escena musical emergent de la ciutat
Text: Redacció. Foto: Fotograma.
Amb aquest doble objectiu, el Grup Enderrock, per encàrrec de la Paeria, ha coordinat la creació i producció d’una nadala que comptés amb la participació d’artistes locals, i que transmetés les idees d'esparança, any nou, i diversitat. 



“Serem aurora” ha estat composada pel músic Ireneu Grosset, a partir una lletra inèdita escrita per la poetessa Meritxell Cucurella-Jorba. El tema combina elements de tradició com "El cant dels ocells" amb d'altres de contemporanis com el pop, el soul o el rap. L'enregistrament ha anat a càrrec de la formació Rabadàb, especialitzada en música jamaicana, i ha comptat amb la col·laboració de sis vocalistes: Éphona, Ese de la Cinta, Heura Gaya, Kelly, Uënsdei i Valdivia. També hi han col·laborat la violoncel·lista Ònia Tomàs i el guitarrista Tole Torelli (La Familia Torelli).

El videoclip que acompanya la gravació ha estat realitzat per la productora lleidatana Blue Collectors, i ha estat filmat a diverses localitzacions de la capital de Segrià. La imatge i el disseny de la iniciativa ha anat a càrrec de Pau Llop, que a més és el cantant de Rabadàb. L'edició ha anat a càrrec de la discogràfica Buenritmo Records.