Descobrim com sona una de les cançons que el quartet mallorquí inclourà en l'àlbum debut

La carícia de Reïna feta «Tendrum»

Encara no fa un any Reïna s'erigia com a banda guanyadora de la 21a edició del concurs Sona9. Els quatre músics manacorins es presentaven com una formació fresca, jove i acabada de sortir de l'ou. Va ser un cop instal·lats a Barcelona per motius acadèmics i laborals, que van ajuntar-se i decidir presentar-se al concurs, on van lluir un grapat de cançons cristal·lines de pop delicat que des d'aleshores no han fet més que créixer. Ara neix oficialment "Tendrum" -que veurà la llum aquest mes d'agost amb el disc 'Sona9 2021' que encartem amb el pròxim número de la revista Enderrock-, una de les melodies que Reïna va descobrir als escenaris del Sona9 i que ara ressona sota la producció de Lluís Cabot (Da Souza), encarregat de la producció del debut discogràfic del quartet
Text: Anna Tisora. Fotos: Michal Novak.


"Tendrum" és una de les cançons que Reïna inclou al seu àlbum primerenc, que sortirà a la llum properament sota el nom Arts marcials (U98, 2021). La nova peça no deixa de ser sinó un assentament de la nuesa i pulcritud a què la formació s'aferra per esbossar la seva personalitat sonora. El registre dolç de Carme Vives es deixa acaronar per la guitarra de Pere Amer, el baix de Biel Riera i la bateria d'Adrià Mayordomo. Amb aquesta primera senya, el quartet obre les portes a un disc que se sumarà a l'afortunada llista d'èxits illencs que irrompen l'escena actual. 

Reïna presentarà en directe "Tendrum" i altres temes inèdits a Lloret de Vistalegre aquest cap de setmana dins el festival Mobofest i el setembre a l'escenari dedicat al Sona9 del Mercat de Música Viva de Vic.