«Queda't així» és la nova cançó de l'estiu del santfeliuenc, que ha comptat amb el celebrat productor de Castelldefels Alizzz

​El hit estiuenc de Joan Dausà amb Alizzz

Joan Dausà ja està preparat per a l’estiu. El músic santfeliuenc publica avui un nou hit de temporada, “Queda’t així” (Promo Arts Music, 2022), i ho fa al costat del reputat productor de Castelldefels Alizzz. Per fer l’arribada del nou tema encara més especial, el músic n’ha fet un videoclip que ha presentat aquest vespre en primícia a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm
Text: Èlia Gea. Fotos: Arxiu.


Allunyat del seu pop d’autor, Dausà s’embarca amb “Queda’t així” en una rumba lleugera i festiva amb una producció acurada, actual i electrònica del guardonat músic Alizzz. La cançó, optimista com ja és habitual en el santfeliuenc, parla de la necessitat de gaudir, sobretot al costat d’aquells a qui estimem, i ser conscient del moment present. "Va més enllà de la relació d'amor d'estiu d'acabats de conèixer", explica Dausà: "Pretén parlar del moment en què tu ja estàs compartint la vida amb algú i vols fer un pas més i consolidar el que ja tens. Es tracta també de viure aquest present compartit sense estar constantment calculant i pensant quines alternatives et podria oferir la vida. És un relaxar-se així, aquí, i amb mi."
 
Amb aquesta cançó, el músic, productor i compositor Alizzz s’ha estrenat en català, després de guanyar-se un renom internacional en els darrers anys, essent guardonat als Grammy Llatins i col·laborant amb C. Tangana -produint-li, per exemple, el darrer i exitós disc, El madrileño (Sony Music, 2021), i “Ateo” amb Nathy Peluso-, RosaliaAitana i Lola ÍndigoDoja Cat i Amaia, entre altres. Per a Dausà, treballar amb ell ha estat "un plaer", pel seu talent i la seva intuïció. "Tinc la sensació que és la suma dels dos universos i la veritat és que n'estem molt contents", se n'orgulleix el santfeliuenc. Malgrat això, admet moments de dubte: "Al principi, quan em va proposar fer una rumba em vaig quedar de pedra... quan em va especificar que seria una rumba sofisticada em vaig tranquil·litzar una mica, però, tot i així, hi havia la intriga de veure com treballaríem junts." Finalment, el resultat, ha estat a l'altura de les expectatives: "Estic molt content de la seva producció i d'haver treballat amb ell. És un tio molt maco, molt senzill i que ho fa tot molt fàcil. I juga, que és molt important."

 

“Queda’t així”, a més, ha aparegut amb un videoclip tan estival com el tema, dirigit per Jaume Jardí. En un set que recrea una platja, Dausà i l’actriu barcelonina Alba Ribas (Barcelona, nit d’estiu, Cites o Las chicas del cable) protagonitzen una parella enamorada que passa un dia estiuenc de sol, sorra, crema i vermuts a les tovalloles.
 
El nou tema, a més, serveix al santfeliuenc per presentar els concerts d’aquest estiu. Amb el mateix nom -Queda’t així-, la gira durà a Dausà per més d’una dotzena de localitzacions arreu dels Països catalans entre el juny i l’agost.