Estrenem el nou senzill del músic sabadellenc, «Com estimen a les pelis»

Vernat canta el seu amor de pel·lícula

Després del seu particular EmvruixVernat transmuta cap a una nova sonoritat més urbana per parlar-nos d’amor. Ho fa amb el nou senzill que avui estrenem en primícia, “Com estimen a les pelis”, que donarà també nom a l’EP que preveu publicar aquest setembre
Text: Èlia Gea. Fotos: Ariadna Vàzquez.


En aquest nou tema, amb un caire més urbà, Vernat ens parla d’un amor de pel·lícula i d’escenes tan idíl·liques com “manta, polvo i pel·li”. “És menys transcendental que Emvruix, i parla de l’amor, l’hedonisme i l’adolescència”, explica el sabadellenc, referint-se també a la temàtica que recorrerà el pròxim àlbum.
 
A nivell musical, el guitarrista i productor ha tendit cap al pop urbà i l’R’n’B, però fets des d’un altre lloc, assegura. “En aquest tema, per exemple, no hi he posat autotune. És una proposta una mica més experimental, amb una estètica bastant americana pel que fa a so, melodies i estructura.” La idea d’experimentar amb tot plegat es remunta als seus inicis com a productor: “quan vaig començar a produir i fer cançons vaig estar un any fent una cançó al dia: un dia, una de tipus Jennifer López, l’endemà, de Beyoncé, i un altre dia, de One Direction”, recorda divertit. “Volia mostrar aquesta part meva que a vegades crec que no he ensenyat”.