Estrenem el nou clip de la banda i sortegem cinc entrades dobles per al concert de presentació del seu nou disc

La Folie couen somnis a foc lent

La felicitat és el mètode de treball del quintet barceloní La Folie, liderat per la veu de Paula Giberga i la guitarra d’Andreu Roig. La banda, que va debutar fa poc més d’un any amb 'Traficants de somnis' (Petits Miracles, 2016), torna a la càrrega canviant l’esperança per un optimisme pur i desacomplexat. A EDR estrenem el clip de la cançó que obre el seu nou treball, "A foc lent", i sortegem cinc entrades dobles per al seu concert de presentació el 26 de novembre a la sala Bikini de Barcelona.
Text: Andrea Romanos. Foto: Guillem Roma


La premissa sobre la qual s’erigeixen les 10 cançons del disc és senzilla: oferir un punt de vista alegre i content per no ofegar-se entre els mals mundans. A la segona entrega canvien els ritmes de fusió que barrejaven el soul, el funk i el reggae per un pop potent on, sota el seu concepte particular de Foliecitat, la banda es consolida com a tal. També s’hi assenta el seu so: per gravar el disc –que s’ha finançat a través de Verkami– La Folie ha repetit a l’estudi de gravació LaCasaMurada de Raül del Moral, tot i que ha incorporat també Marc Martín a la producció.

La rauxa s’encén amb el single indiscutible “A foc lent”, al qual ara han posat imatges. Paula Giberga explica que La Folie ha confiat el clip a "la sensibilitat i el tacte" de Guillem Roma. "Construir un projecte en el qual creiem i fer-ho, precisament, a foc lent, sense pressions i convençuts és la nostra filosofia", diu. 

La presentació oficial del disc serà el 26 de novembre a la sala Bikini de Barcelona, i sortegem cinc entrades dobles per veure'ls. Només cal que ompliu aquest formulari.