El duet estrena el videoclip del tema «Com avui»

A futur incert, bàlsam d'amor de Donallop

La lluna plena al mes de juny i una única certesa: mai no serem tan joves com avui. El duet format per Joana Pol i Pere Bestard estrenen en exclusiva la nova mostra audiovisual que acompanya la cançó "Com avui", inclosa en el tercer disc d'estudi del grup, 'Crisàlide' (Satélite K, 2019).
Text: Redacció. Fotos: Arxiu grup.
Amb el mantra del carpe diem a les entranyes del seu pop elegant i delicat, Donallop es mira als ulls per oferir una oda a la joventut i a la bona companyia. Segons explica el productor d'aquesta referència, Paco Loco, aquesta cançó i el càlid videoclip que l'acompanya funcionen com "un himne balsàmic encoratjador davant del futur incert que moltes vegades ens paralitza".

"Mai no serem tan joves com el dia d'avui perquè el temps avança irremeiablement", però, tot i el pas del temps, la promesa d'amor de Donallop no té caducitat, afirma el productor. El clip ha estat gravat a Casafont, al Solsonès, i l'ha dirigit Arnau Abella. Amb el tempo d'aquest tema, el duet encara una nova etapa de concerts, que començaran el 9 de novembre a l'Auditori d'Alcúdia i que seguiran el 16 del mateix mes a la Jazz Cava de Vic, amb Salvatge Cor, i el dia 22 a l'Hotel de Matadepera. El 7 de desembre tancaran l'any a Barcelona, a la nova sala Taro del barri de Sants.