«Floridura» estableix les pistes del nou EP que el duet està punt de descobrir

Floreix la delicadesa de Donallop

El duet que conformen Joana Pol i Pere Bestard, Donallop, reapareix amb la promesa d’un nou EP. Fa prop de dos anys, els mallorquins presentaven 'Crisàlide' (Satélite K, 2019), i ara ja tenen a punt un nou treball amb què la papallona ja ha alçat el vol i ens ensenya el rostre, 'Cara a cara' (Plas Plas, 2021)
Text: Èlia Gea. Fotos: Fotograma.


La calidesa de la delicada veu de Pol ens bressola des de l’inici de “Floridura”, endinsant-nos, a poc a poc, però inexorablement, cap a aquest pop mediterrani, farcit d’electrònica amb els sintetitzadors marca de la casa, a més del glockenspiel i la bateria de Ben Wirjo. La poesia de la decadència que omple la lletra del tema, i que s'enfila a base de contrastos entre l'estimar i el patir, queda reflectida així mateix en el clip que l’acompanya, d'essència oldie, dirigit pel jove mallorquí Arnau Vadell.

Plas Plas
Més enllà de la seva faceta com a músic, Bestard acaba d'engegar també la nova agència de booking -a més de discogràfica independent mallorquina-, Plas Plas. A més d'editar discos, el projecte organitzarà i programarà actuacions d'artistes d'arreu dels Països Catalans a qualsevol lloc del territori, o bé focalitzant-se en el panorama balear. En aquest darrer cas, portaran les gires per les Balears d'artistes com Ferran PalauThe Tyets o Anna Andreu, entre altres.