Coneixem el nou clip de la cantautora mallorquina, «Letter To Me»

MDMAR ha de creure en l'amor real

Fa tres mesos que la jove cantautora de Marratxí MDMAR va publicar el segon àlbum, 'Better Life' (Blau Produccions, 2022): un total de vuit cançons, amb què s'ha pogut "expressar sense timidesa i sense por", confessa l'artista. Ara, ha descobert el clip que acompanya a "Letter To Me", una de les peces del disc. 
Text: Redacció. Fotos: Arxiu.


MDMAR canta una carta de la qual ella mateixa n'és la destinatària: "Letter To Me". En ella, s'enfronta la seva tendència enamoradissa amb el dolor viscut, la necessitat de protegir-se del desamor evitant tornar a estimar, i el requeriment de creure i entendre l'amor real. “You need to believe in love, you need to believe in real love” (‘necessites creure en l'amor, necessites creure en l'amor real’)", repeteix MDMAR com un mantra.

La cançó, en un estil que la mateixa autora defineix com a pop-folk-rock, ha estat produïa per Jaume Gelabert de Tramuntana Estudis i compta amb una banda formada per Pau Franch (teclats i sintetitzadors), Miquel Moya (guitarra elèctrica), Miquel Benàssar (baix), Pedro Moyà (bateria i percussió), i un cor compost per Matilda GraciaAmulet, Andreu Ramis, Pau Franch, Marga Viver, Cris Lohi i Xavier Ferrer. 

El videoclip busca desmitificar la idea de la mitja taronja, prenent com a metàfora la llegenda japonesa que cadascú de nosaltres està lligat al seu amor vertader a través d'un fil vermell. L'audiovisual ha estat dirigit per Alexandra Gascón -seleccionada pel Director Shadowing Program de Netflix per donar suport a les directores audiovisuals-, i protagonitzat per Melisa Meseguer i Pablo Alamá.