Llistem els nous temes nadalencs en català d’aquest any

Les nadales balears d'aquest any

Les festes de Nadal ja són aquí. És moment de torrons i polvorons, escudelles i regals, i sobretot, de compartir amb amics i família. Per acompanyar les festes, més d’una vintena d’artistes han publicat noves cançons que sublimen la màgia de l’època: EPs i àlbums que podran sonar a totes les taules, dinars i sopars nadalencs
Text: Redacció. Fotos: Arxiu.
Entre versions de cançons tradicionals i pròpies, hem llistat aquests grups i artistes de les Illes Balears que aporten el seu granet de sorra a la banda sonora nadalenca d’enguany, entre els quals s'hi troben Tomeu Juan Fuster, o els grups La Troupe o Cap Pela.

ADRIÀ CANTA - Nadal (Casmusic)
El projecte infantil crea aquesta vegada cançons nadalenques amb la veu d’Adrià Sanchez, de set anys.CAP PELA - Encén els llums (Blau)
​El grup mallorquí estrena un nou àlbum nadalenc per poder gaudir aquestes festes.LA TROUPE - “La bona gent” (Autoeditat)
Poc més d’un any després de publicar el seu primer disc, el grup estrena enguany una nadala composta per ells.TOMEU JUAN FUSTER - “Fum Fum Fum” (U98 Music)
Després del “Noi de la mare”, que va publicar l'any passat, el cantautor palmesà presenta una nova versió d’una nadala: “Fum Fum Fum”.