El director del nou segell discogràfic és Toni Pla, músic i productor d'Eivissa conegut com a Slim Samurai

Neix el segell Illa Delirics per donar veu a l'escena balear

Des d’Eivissa, aquest 2023 neix Illa Delirics, una subsegell vinculat a la discogràfica Delirics (Picap SL). El projecte és creació del productor, videomaker i músic Toni Pla (Slim Samurai), qui farà de director artístic a la recerca de noves propostes musicals de les Illes Balears. La iniciativa té com a objectiu principal donar a conèixer els artistes balears i crear un circuit que connecti les illes Pitiüses entre elles
Text: Anna Biendicho. Fotos: Arxiu.
"Des de fa molt temps, parlem sobre l'escena balear i el seu potencial, però sovint no es dona a conèixer al món exterior la qualitat musical de les illes", argumenta Toni Pla. La idea del projecte és que permeï a la península què passa a l'escena illenca i que els artistes emergents del territori tinguin l’oportunitat d’editar, distribuir i promocionar les seves obres.

"El segell se centrarà en propostes innovadores i amb personalitat. Som un segell que, tot i que té molt vincle amb la música urbana, està obert a qualsevol proposta que respiri un aire nou o singular i que pugui aportar alguna cosa interessant a l'escena", explica el director d'Illa Delirics. La primera referència a sortir serà el tema "He llorado" de l'artista Karlus, com a avançament del seu nou EP. "Karlus és un artista d'Eivissa que creiem que té molt potencial, ja que la seva música té un toc molt contemporani, a més d'unes lletres poc habituals a l'escena urbana perquè mostra els seus sentiments d'una manera molt clara". Les noves propostes que sortiran pròximament són The Brainbangers, pioners de la música urbana a Eivissa, Namodelarose, raper i productor eivissenc, i Always High, un col·lectiu de productors que es dediquen a fer mixtapes de diferents produccions.